Västerås-Leksand 2-4 och hopper lever!

Dramatik, men ett slutligt avgörande i sista perioden och hoppet lever! Brynäs i nästa, tänk om vi för en gångs skull skulle kunna trycka till Brynäs i en viktig match. Helst skulle jag vilja ha både Leksand, Brynäs och Mora i Elitserien men om det nu gäller så förpassar jag hellre BIF än LIF till Allsvenskan vilket här Syd James symboliskt visar iförd sin fina Leksandströja och av någon anledning en "Deutschland-keps":
image11
Foto: Syd James´daughter

Kommentarer
Postat av: Lars

Känner mig lite skeptisk till huvudbonaden! Undertecknad har införskaffat en LIF-keps. Vit med en blå stjärna framtill, bara 199 pix. Jag har inget emot Tyskland. Min fru har som bekant anor därifrån. Det jag finner anmärkningsvärt på bilden är färgsättningen av klädseln. Halsduken i brunaktigt skulle kanske passa bättre på en Brunässupporter. Ändamålsenliga halsdukar finns till salu i star shop. Hur förklarar Syd James på ett trovärdigt sätt tillgången till en Brynäströja??

Heja Leksand! Snacka om att kastas mellan hopp och förtvivlan! Vad tror Syd James om morgondagens match?

//Lars
ps Vilken fin vit/blå tröja du köpt! Grattis! Visst var det ett bra köp.

2008-04-07 @ 09:39:55
Postat av: Syd James

Tillgången till BIF-tröjan kom efter en kupp i Gävle på 1990-talet. En intet ont anande Syd J överraskades av BIF-supportrar som hotande krävde Syd J i denna mundering. Huuvaligen såna tider. Halsduken fick jag av just en Brunässupporter. Syd är så nöjd med sin tröja! Och imorgon händer det osannolika, vi vinner, Rögle-Malmö oavgjort, och Mora tar två poäng efter övertid. Den tabellen den blir något extra den.

2008-04-07 @ 17:21:56
Postat av: Lars

Tänk att Syd James är synsk! Leksand släpper ned Brynäs i elitserielunken. Inga möjligheter ges till Intressanta derbyn mot Leksand och Mora. Enkelt utryckt kan man säga att Brynäs inte ens spelar i samma division som Dalalagen! Tänk att Syd James på ett relativt tidigt stadium av kvalserien redan visst vad som skulle ske... Bilden ljuger inte!

2008-04-11 @ 15:05:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0