Vinylskivan kommer tillbaka!

Det känns riktigt bra att kunna konstatera att Syd`s senaste års köp av vinylskivor inte varit fel! I och för sig tar 4-500 skivor lite plats men när framtiden ger Syd "rätt" så känns det bra. Läste i dagens DN (fredag) att till och med de stora bolagen nu satsar på vinyl igen! Lyssnade är mer än att sitta för sig själv med en speciell låt i en MP 3 eller Ipod. Tänkt att åter få sitta och njuta av ett Roger Dean omslag samtidigt som man lyssnar på en HEL skiva!  Tillsammans med andra! Nu är jag i och för sig väldigt nöjd också med CD:n som erbjudit många nya godbitar men även mycket välförpackat återutgivet material som inte tidigare varit tillgängligt. Men nog är det väl kul att konstatera att från att ha varit en nostalgisk vinylsamlare så ligger Syd längst fram i trendspåret (igen). Så är det; håller man kvar sina grundläggande värderingar så blir man "hot" igen vad det lider. Att Syd ligger längst fram i trendspåret visste väl ni gamla erfarna Sydläsare, men för de många nya läsarna kanske de sista tvivlen av denna sanning nu kommit på skam!
Nu väntar jag i och för sig på att  "postmannen" som skall komma med två nya CD; Ry Cooders senaste bland annat. Och den "postmannen" får gärna ringa två gånger!
Efter försommarens många köp hade jag tänkt ligga lite lågt till hösten med nya köp. Men nog känns det väl lite höstlikt i vädret? Lite kyligt om kvällarna, mer regn än sol. Nog är det skönt med höst. Har Ian McLagans nya kommit måntro?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0