EM slut för Sverige,Syd ger expertkommentar i klass med en expertkommentar

Så var då Sverige utslaget ur EM och Lagerbäcks avgång krävs. Fel tycker Syd: Lagerbäck har trots allt lotsat Sverige till ännu ett mästerskapsslutspel. Sedan är vi inte bättre än så här. Vi slog ett negativt, riktigt dåligt Grekland och Sverige höjdes till skyarna. "Slog regerande Europamästarna" (hur märkligt det nu ändå var att Grekland överhuvudtaget vann EM för fyra år sedan). Vi hade "tur" mot Spanien även om vi föll med uddamålet, förutom 20 minuter i första halvlek var vi pressade. Och så Ryssland. Som var riktigt bra mot ett Sverige som var riktigt dåligt! Tack och lov så slapp vi Hedmans "expertkommentarer" , för denna gång stod de svenska spelet i klass med de sämsta expertkommentatorerna.  Några av Syds iaktagelser av expertkommentarer:
"2-0 är en bättre marginal än 1-0, speciellt för dom som leder".  "Nu slog X en passning och det är bättre att mottagaren då ser bollen än tvärtom". "Sverige förlorade mot en bättre motståndare". Ja sådana här floskler säger inte Syd utan detta är hämtat ur verkligheten, i Sverige, i Världen ,idag. Tjoladderi (så sjunger man i Alpländerna) nu tror vi på Holland!

Kommentarer
Postat av: karlsson

1 När det gäller Lagerbäck så cirkulerar ihärdiga rykten, att han till VM 2018, tänker satsa på Kim Källström, han (alltså Lagerbäck) bedöms då ha blivit folklig, och Kim bedöms då ha blivit av med all talang så att han passar in i den svenska modellen



2 När det gäller expertkommentatorer, så undrar jag vem som skapade det uttrycket, tvivlar på att det finns i SAOL, men om det mot förmodan skulle finnas där så är nog betydelsen något liknande detta:



Expertkommentator= Före detta svensk medelmåttig landslagspelare, som kan uttrycka mer än trestaviga ord utan att staka sig, bör ha fil kand i floskler, och en frisyr i klass med Jihde.



Tror att Magnus Hedman kvalificerat sig för "Hall of Fame" när det gäller expertkommentatorer.



Observera att det finns ett STORT undantag när det gäller nämnda kommentatorer och det är Jens Fjällström, men där gör TV4 sitt bästa med att tysta honom med att köra reklam, så fort det börjar bli intressant

2008-06-27 @ 15:50:07
Postat av: Syd

Karlsson, lysande kommentar. Jag skulle dock vilja ha Hedmans kommentarer i "Hall of Shame" istället! Med på det?

2008-06-28 @ 12:11:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0