Aj,aj, aj och oj, oj, oj

Precis som man kunde befara gjorde Malmö Redhawks målvakt en fantommacth och knäckte Leksand i kvalseriepremiären. Men att "nolla" i första matchen är inte bra. Aj, aj, aj.

Men oj, oj, oj vilken match det blev på White Hart Lane; Spurs-Chelsea 4-4!! Chelsea i ledning med 1-0, 3-1, 4-3 men Spurs kämpade sig tillbaka genom ett antal fasta situationer som Chelsea inte redde ut. Och Berbatov var centimetrar från av avgöra i sista sekunderna men Cudicini gjorde en kanonräddning. Det är de här matcherna som håller en allert "This is English fotball" som kommentatorerna sa ikväll! Men hur Ashley Cole kunde protestera mot sin varning?? Seriöst "Cashley" Cole borde haft två gånger rött!

Kommentarer
Postat av: Lars S

vi vinner nästa match mot Brynäs! Såg matchen på webben igår. Hurme var fantastiskt bra, samtidigt som Leksand inte nådde upp till normal standard. Desutom spelade Malmös backer bättre än de egentligen kan! Det känns tryggare med Läck i målet. Belfour var inte dålig, men det känns osäkert på något sätt. Konstigt, han är trots allt Stanley cupvinnare från i våras...
Lars, I det fall någon ansvarig på denna bloggsida nyligen köpt en vit matchtröja med fyra stjärnor på. Kan Aktuell person då publicera ett bevis i form av ett foto eller kopia på kvitto på aktuell inhandling på denna blogg:)

2008-03-20 @ 11:50:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0