Lördag morgon den 15 mars i Sveriges rikes land

Gråmulen morgon -till frukosten snurrar Drive by Truckers´ på CD-spelaren, när jag skjutsade "Fia" till handbollen lyssnade vi på Lundell´s låt "Gruva" från skivan Xavante. Handlar om Grängesberg.
Läste att Clas Ohlson har på förslag att införa extra optionsprogram-bonusar för högsta ledningen. Självklart skall ni göra det - vem vill vara chef i England utan att få bonus. Dessutom helt rätt att bryta den gammalmodiga traditionen med bolagsstämmor i Insjön. Lägg stämman i bonusarnas förlovade land, lägg den på Stureplan! Där går bonusar lättare igenom!
Hörde att 10-talet Tibetaner dödats i de senaste oroligheterna i Kina - jag antar att frihetens beskyddare George W Bush snart reagerar - eller är det andra intressen som styr?
Leksand slog Växjö med 13-1 i en vänskapsmatch i Eskilstuna. ALLA vill ha Leksand till elitserien, ingen jag talat med i Sveriges avlånga land protesterar.Leksand ett folkets lag. Bevara det, utveckla ett av sportens mest populära lag. Få alla att inse att representera Leksand är något alldeles speciellt. Det kräver också att man agerar och uppträder därefter. Nu ser det bra ut, tack nya ledningen! Hjärtat slår - vi hoppas! OK Lars, jag skall gå och titta på en tröja men jag vill ha den vita! Rapport kommer!
Frank Lampard utan förlängt kontrakt i Chelsea - Grant vad tänker du med? I 6-1 matchen mot Derby gjorde Frank 4 mål, delat rekord för en mittfältare om än det ena var en straff. Men men idag Sunderland borta. Sunderland var världens underdog för 25 år sedan när de slog Leeds i FA-Cup final. Världens underdog idag: Jag chansar med ett vad på 2-1, 1-0.
Arsenal-Liverpool i CL-kvarten. Det blir en holmgång det - Liverpool vinner. Och möter Chelsea i semi!
Newcastle - inse!: Alan Shearer än den som måste in. Ta gamle Robson som mentor. Låt det skalla på St James´s Park - Alan for manager!

Kommentarer
Postat av: Erika

Va? Har inte Lampard fått förlängt kontrakt?

2008-03-15 @ 12:49:17
URL: http://priggles.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0