Bra larm på Manhattan, (Thank you all in Washington and Minnesota!)

Det är sällan tyst på Manhattan, om någonsin. En ljudmatta täcker staden. Ljudmattan avbryts frekvent av utryckningsfordon där inte minst brandmännen verkar ha fullt upp. Stort pådrag många gånger per dag, och det är klart att får elden fäste här så kan det gå fort. Trångt, trångt men en väldigt lugn och ordnad trafik både bland fotgängare och bilar. Tutar gör man men man ser inga krockar eller uppslitande diskussioner.  Tunnelbanan fungerar bra, lite mer svårorienterad dock när man gör debut.  Halloween i USA, det är stort det. Alla yrkeskategorier klär ut sig i mer eller mindre märkliga kostymer. Och självklart blev det ett besök på en skivbutik på Lower Manhattan.
Tänkte på en sak, många poliser syns i gatuvimlet. I USA ökar man  närvaron genom att oftare åka en polis per bil. I Sverige samåker vi.......
Avfärd från Newark, Manhattan träder fram i sin bästa skyline. Vackert väder, den varmaste dagen sedan vi kom och då åker vi.

Svaren på frågorna som ställdes inför resan: Det blev John (Mellencamp) ej Todd, Det blev Electric Fetus och mycket pekar på Obama men frågan är öppen, McCain kan kontra. På tisdag vet vi.



Det är klart att grabbarna till slut skall vara med på bild. NYPD in slow action.
Inte utklädda för Halloween.
Foto: Syd James




Dom här har fullt upp om dagarna. De kör på mest hela tiden. Heroes sedan 9-11.
Foto: Syd James




Halloween är stort. Butiksbiträde i Katies Paper-shop eller vad det nu hette.
Foto: Syd James



Normans Sound in NY, av MOJO recommended retailer. Men Electric Fetus the winner!
Foto: Syd James


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0