En spark av Häcken och ett slag i ansiktet! Uppdaterad!

Syd och tränarkollegor har varit på träningsläger med sitt älskade damlag. Vi gjorde Göteborg den äran under ett par dagar efter påsk. Grönt var det både på konstgräset och på naturdito. Givande dagar och dryg träning. Backträning två dagar gjorde att Syds ben dag tre knappt bar uppför den sista backövningen. Huvudet ville ett benen något annat.

Tisdag kväll såg vi den fantastiska Champions Leaguematchen mellan Chelsea och Liverpool, en match som redan är klassisk.

Onsdag kväll drog vi iväg till Rambergsvallen där Häcken mot alla odds tvålade dit IFK i derbyt med hela 4-1! BK Häcken gav verkligen IFK i spark i häcken. Antagligen kommer Häcken inte att göra fyra mål i en och samma allsvenska match på mycket länge. Hejarklacken var intensiv men består nog till 101 % av närboende. Hisingen, Hisingen är inte Göteborg som klacken skallade.



Klackledaren BK Häcken
Foto: Syd James Sports Photo



BK Häcken - IFK Göteborg har precis blivit 4-0
Foto: Syd James Hacken Photo

Väl hemkommen till den vacka hemorten så fylldes fredagen av en tolvtimmarsdag på jobbet, varefter en ny match på lördagsmorgonen med Dam U och sedan, och sedan......

Nu är det så beskaffat här i världen att när våren kommer så blir Syd alltid inspirerad och vill jobba i skogen. Så ifjol och så också i år. Ifjol fälldes träd och idag föll andan på att dra ihop stockarna. Syds skogsarbete är och har alltid varit förenat med fara! Inte för allmänheten men för Syd själv. Oftast brukar jag såga eller hugga mig själv någonstans! MEN så icke i år: Nej i år körde vi en annan variant kallad: Kasta stock!  Om ni tänker er en gungbräda, vad händer om man sätter sig på ena sidan? jo det andra åker upp!
Fråga 2: Om nu en stock ligger på samma sätt som en gunga och så kastar Syd en stock som träffar i bortre ändan, vad händer då? Jo den ände som  är närmast Syd får en katapultskjuts uppåt! Står man då ivägen gör det ont. Och gör ont är precis vad det gör!
Nu ser jag ut som en sämre tungviktsboxare! Akuten tyckte att jag klarat mig bra ändå så det är ju alltid en tröst! Näsbenet verkar ha hållit, inga tänder utslagna, ögat OK men några stygn i undre ögonbrynet och näsan är sned. Ingen hjänskakning tror vi; jag och farbror doktorn alltså.


Kommentarer
Postat av: CC denäldre

Mycket tråkigt med skadan.Tur att det inte blev värre.

Alla som blev förvånade att detta hände räcker upp handen ( döm om vår förvåning ingen räckte upp handen)

Jag utgår från att du inte låter dig avskräckas av denna lilla malör

2009-04-19 @ 11:32:47
URL: http://randomprestige.blogg.se/
Postat av: Syd

Ett näsben hit eller dit, nej nu tar vi nya tag.

2009-04-21 @ 16:12:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0