Dra åt skogen Syd James! (Och en liten"jakt"-historia)

Och det var precis vad Syd gjorde den gångna helgen, Ångermanlandsskogen närmare bestämt. Nu hade fru Syd givit tydliga order efter vårens missöde (sammanfattningsvis för icke initierade så fick Syd då en stock i huvudet); Nu tar du det lugnt! Det är inte alltid Syd lyssnar på fru Syds ord men nu vill jag visa att jag faktiskt lyssnade!

Titta här fru Syd!:
Här ser vi nu Syd klockan 10.00!



OCH nedan ser vi att Syd sitter LUGNT kvar vid 15.00 tiden, allt efter fru Syds order: Att NU tar DU det lugnt! (Jag blev lite trött i högerarmen, skall erkännas)



Inga skador denna dag men Syd tog sig ändå lite vatten över huvudet, det regnade konstant hela dagen. Inget dugg här inte utan 30 mm rätt ner på ryggen.
 Det påminner för övrigt om Syds jaktdebut för ett antal år sedan. Syd hade tagit s k älgexamen, eller vad det nu heter, och nu var det dags. På vägen upp till Norrland undrade Syd hur länge man normalt jagar om dagarna och fick svaret; ja till fyra fem någonting.
Måndag kom, vädret påminner om det  ovan beskrivna med den skillnaden att det kom dryga 50 mm regn och det blåste som attan. Själv blev Syd utplacerad vid en kraftledningsgata, inte mycket skydd där inte. Jakten inleddes och Syd hörde en del glada tillrop på radion, en stund, sedan blev det tyst. Och regn och blåst. Timmarna rinner bokstavligen iväg, inte för att tiden går fort utan för att det regnar så alldeles förb.....t.

Klockan 17.00 avbryter Syd på egen hand sin jakt. Beger sig mot bebodda trakter så där en sju km bort och når så småningom en bekant väg där efter en stund en stressad svåger dyker upp letandes efter den försvunna Syd James.  Jakten hade avbrutits klockan 12.00 men tyvärr så fick man ingen kontakt med Syd (nej jag sov inte!) och så glömdes det bort när den nedskjutna älgen skulle slaktas,  tills kära svåger frågade jaktledaren var Syd höll hus? F-N han är kvar i skogen!

Det var jaktkarriären det............aldrig mer säger jag!

Kommentarer
Postat av: Syd

Ni funderar om det är samma bild? Nej om ni tittar noga så har Syd rört höger pekfinger en aning kl 15.00. Vänster arm förde kaffekopp upp och ner men höger arm höll krampaktigt en mobil, därav statisk trötthet.

2009-08-24 @ 12:18:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0