Ömsom Hull och ömsom snö

Scolari fick så sparken från Chelsea efter 0-0 mot Hull hemma. Chelsea tror jag inte blir riktigt bra förrän Roman slutar lägga sig i laguttagningar, vilka som skall stå över, vilka som skall värvas + att det är alldeles för många egon som nu springer runt "ock er seg sjelv nock". Börja med att skicka hem Ballack till Schwarzwald då kan Lampard blomma ut igen. Deco har gjort sitt bästa - hem till Portugal igen! Bosingwa tveksam. Nej in med några hårt arbetande killar som tycker fotboll är viktigare än att fjolla omkring i West End!

Jag funderade en stund men DN:s recension fick mig slutgiltigen att ta ett beslut - Van Morrison´s "Astral Weeks Live at the Hollywood Bowl". En koncentrerad Van är onekligen "the Man". Rekommenderas.

Sedan måste jag säga att Susan Tedeschi´s "Back to the River" är en alldeles utmärkt liten pärla. Både Tony Joe White och Derek Trucks medverkar på olika sätt. Rekommenderas också!

Men veckans höjdpunkt har varit vädret. Fantastiskt skidföre. Nu i helgen har vi kört Ljungåsen utanför Grängesberg. Vilka spår, vilken snö, vilket landskap, vilka skidor! Sedan finns ju den där branta motan efter 1,5 km på den omgjorda milbanan kvar - där kan man knäcka sig för resten av dagen om man rusar på för hårt. Det är brant, det är långt och det är uppför. Lätt att dra på sig både mjölksyra och blodsmak i den backen. Men nu är Syd LITE lugnare än för 20 år sedan och kan behärska sig LITE mer. Men kör man den där banan två varv på en eftermiddag så blir man lite dämpad resten av dagen och familjen Syd får det lite lugnare.



Vindkraftsspåret. Längst nere till höger skymtar Syd som en skugga av sin fornstora skidform.
Den svarta skuggan uppe till vänster är inget UFO, det är en vante.
Foto: Syd James Mobile.



Ljungåsen med Stenas vindkraftverk. Februari 15 2009.
Foto: Syd James Mobile

Kommentarer
Postat av: Grannen

Vilka underbara vinterbilder.Det är verkligen en bra reklam för Dalarna och vår underbara natur. Syd har många järn i elden, kanske en blivande mästerfotograf =)??????

2009-02-16 @ 19:25:08
Postat av: Anonym

Tack för det. Dalarna är alltid vackert! Men vadå BLIVANDE mästerfotograf?----

2009-02-19 @ 22:26:22
Postat av: Grannen

jaja, en mästerfotograf då =)=) Om det inte vore för handsken så var det jättefina foton, med tanke på att det var en mobiltelefon, har lagt ut den ena på på mitt skrivbord.

2009-02-21 @ 19:19:33
Postat av: Syd

Att ha sådana grannar! Det borde varje god människa få uppleva. Tack Grannen!



Syd t.ex

2009-02-25 @ 21:55:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0