Ljuset i mörkret närmar sig

säger dom när man ringer till SJ och startar lite lätt med "din plats i kön är nummer........45". Du är fortfarande kvar i kön osv och så kommer det: Ljuset i mörkret närmar sig: Biljetter till schlagerfestivalen, glamouren, festen och den underbara stämningen! Till allt detta har SJ biljetter! Att man inte förstått det förut att det är här som ljuset i mörkret skall sökas. Man ser ett ljus i tunneln och hoppas att ljuset inte är ett mötande tåg!

Vilken underbar helg det blev, det kära damlaget vann årets Dalacup, då känns det bra! Utomhussäsongen närmar sig och faktiskt ute så ser man alltmer ljuset i mörkret.

Precis som Syd spekulerat i så insåg Volvocheferna att "tajmingen" med att plocka ut högre ersättningar och bonusar just nu inte var den allra bästa. Det var nog snarast så att de började inse mörkret i ljuset av sina egna beslut. Det som kan se ljust ut i bonusstunden kan mörkna snabbt om man inte är musikalisk i detta skede av en historiskt taskig marknad.

Frågan är om Chelsea ser ljuset i mörkret med sina nya coach, lite flyt har de onekligen haft på slutet med sena mål både mot Wigan och Portsmouth. Men lite segt ser det ändå ut. Så det kanske blir en lite beige säsong i slutändan.

Och mina vänner, nu börjar årets pärs: Kvalserien i hockey! Ja, jag hoppas men känner mig inte säker. Nog verkar Leksand lite bättre iår men men det blir tufft. Man kommer att kastas mellan hopp och förtvivlan. När man ser ljuset fasar man mörkret men samtidigt ger man aldrig upp utan ser som hejarklacken alltid ljuset i i det eventuella mörkret.

Lundell rullar i bakgrunden och för säkerhets skull, som Leksandssupporter, ifall det inte fungerar i år heller, vad finns bättre att göra än att lyssna på spåret: "Lär dig älska mörkret" från senaste CD:n; Omaha.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0