(S)yd dementerar: "Jag kommer inte att ersätta Mona"

och inte Maud Olofsson heller. Frågan har ju diskuteras flitigt i bloggvärlden. Till skillnad mot Hasse och Tages gamla "Pastor Jansson" - som  var en värdig representant för den svenska statskyrkan - han hade inga bestämda åsikter om nånting" så har ju Syd uttryckt bestämda åsikter om allting.

Nja, inte allting kanske och inte så bestämt heller alla gånger. Men i alla fall. Nja kanske inte i alla fall men i tillräckligt många fall har Syd haft synpunkter och förslag.
Nu tror Syd att det är dags för ett nytt utspel; Byt vetja!
Sätt in Mona i C och Maud i S! Lätt att komma ihåg, två framåt kvinnor med lång politisk erfarenhet, nya blocköverskridande överenskommelser, både börjar på M och då blir Fredrik glad också. Inga uppslitande diskussioner i något parti, nytt blir det för bägge två. Lysande förslag!

Sådana har utspel har ju Syd historiskt sett överlåtit till "Ernest James Management och Fiskekonsult AB" med sin berömda slogan - "Och det är inte vilket fiske som helst - det är röstfiske". Och så skall det nog förbli......så kan Syd förbli vid sin last.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0