Nu måste polisen i Malmö komma till skott

och hitta de personer som sätter staden i skräck. Kan man skämta om allting? Nja det kanske man kan men det gör inte Syd. Inte om allting, men nästan. Som att Malmö har en egen tidräkning och kör med skottår i år.
Självklart förstår vi alla att situationen är väldigt olustig och att en lösning brådskar. Polisens råd; undvik att vara ute efter 19.00 då det är mörkt, undvik busshållplatser, undvik det här områdena, var vaksam. - Behöver vi vara rädda? -Nej vi har många poliser ute på gatorna, med gula västar så att det skall synas i mörkret. - Synas för vem kan man undra? Nej vi får nog hoppas att de skjutgalna gör ett klassisk misstag och skjuter sig själva i foten.

På tal om brådska så är det bara att citera den gamla brandchefen i X-stad som försvarade att brandbilarna körde mot rött ljus och riskerade olyckor med att "när väl larmet har gått då brinner det i knutarna".

På tal om skott och ingen brådska så har Leksands IF svårt att komma till skott och har nu bara tagit en poäng på senaste bortamatcher, elitserien i år? Nej antagligen inte. Elitserien nästa år? Nja vi får ha tålamod som sportchefen säger och med tanke på ekonomin så kanske tålamodet får vara riktigt långt. M a o så brinner det inte i knutarna att gå upp i eliserien och då skulle det inte förvåna om det är precis det man gör. Men då skall man ha tur med att ett och annat långskott slinker in.

Jag tänkte göra det här till en Warren Zevon vecka med tanke på att han inte får vara med på julskivan i år. Warren föddes 1947 efter att fadern kommit till skott med en hälften så gammal skönhet. Jag skall berätta mer om Zevon under veckan utifrån boken "I´ll sleep when I´m dead" - "The dirty life and times of Warren Zevon".


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0