Ursäkten mich, I habe in Deutschland gewaren und dafür habe

jag inte haft tid att skriva så mycket. Men nu är man åter på Schwedishe grund och då får man genast höra om sannfinländare och vargar i Riala-reviret.

Det var spännande (sehr spännung) att följa nachrichterna ikväll. Man konstaterade att något som hänt i Finland inte skulle kunna hända i Sverigen, nämligen att moderater, socialdemokrakter och sannfinländare bildar gemensam regering. Vad som är mest sannolikt alternativt osannolikt låter jag vara osagt men nog låter väl ändå möjligheten att ha sannfinländare i svenska regeringen mer sannolik än att grabbarna Juholt och Reinfeldt skulle falla i varandras armar. Zu friden fallen in die armen, som vi säger i Tyskland.

Sedan var det de här vargarna som anföll en lösspringande hund i reviret. Då undrar jag varför polisbilarna åker runt på den aktuella vägen och man sätter upp polisens blå avspärrningsband? Har ett brott begåtts måntro?
Herregud säger jag eller som vi sa i Tyskland "Herren Gut", varför denna uppståndelse? Nu blir det säkert krav på skyddsjakt. "Schüttens-jakten" als wie sagt in den Bergen när vi vandrade omkring ovetande om alla de faror som lurar i skogen; en mus hit,en spindel dit, björnar till vänster, älgar till höger och en taxi i full fart på cykelbanan. Det var spänning det!

Kommentarer
Postat av: Frauelein Larsson

Ich frühe mich so viel aus die kommentaren um den

"Schuttens-jakten" zu lehsen. Schweden hast die

moment das fantastischkeit, aber manchmal zu kompliciert. Ach ja'

2011-04-19 @ 09:12:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0