Gran Canaria part 3 (sannolikheten kan inte vara stor!)

Om en vecka och 45 minuter från nu räknat är det avspark på Emirates Stadium och matchen Arsenal-Sunderland. Syd skall åka dit med goda vänner och yngsta dotter Syd. Äldsta dotter Syd skall ansluta men problemet har varit att vi bara haft 4 biljetter till fem personer.

Och så kommer denna osannolika historia; En kväll under vistelsen på GC (som vi vana GC besökare säger) så besökte vi våra goda vänners hotell. En inslag i den stora underhållningen var att besökarna skulle dansa, några engelsmän i stadgad ålder med fruar tillhörde de dansande (ja, ja en dans tog även Syd...). Det visade sig snabbt vara Arsenal-supportrar som var på besök i Taurito, GC, Spanien, Europa, fast det är utanför Afrika.

Hur som helst; när jag skulle lämna hotellrestaurangen så passerade jag Arsenal-supportrarna. Tog mig för att putsa lite på Arsenalmärket och berätta att jag skulle till Emirates nästa vecka. Kom in på detta med att det fattades en biljett. Kevin B som vi kan kalla Arsenalsupportern för sade (under rusets inverkan??) att vi fixar en biljett. Vore perfekt sa Syd, lämnade visitkort och telefon nummer OCH

IDAG ringer Kevin från UK och säger: Hi Lars, The ticket is OK, give me a call next Saturday and you can pick up the ticket. Thank you! och världens sammanträffanden är osannolika ibland.

Gran Canaria:

Från vår uteplats:

Inte så Syd James om ni nu trodde det



The nice harbour of Puerto Mogán



From our balcony:



Fyra/quattro/ hårt (horto) arbetande (trabajo) killar/gubbar/män (hombres)



Från badvik;




Syd James´ kompis dyker från 27 meters höjd, ungefär i alla fall, inte så högt? Herregud ett kommatecken mer eller mindre vad spelar det för roll? Det var INTE 0,27 meters höjd i alla fall.




Andra gren var cykling, men herregud vem kan cykla när det är så varmt, snabbt i badet; de simmar på rad i bakgrunden, ser ni det?


Kommentarer
Postat av: Lena Larsson

Härliga bilder, Syd har onekligen en god förmåga att fånga ögonblick.Och inte bara det; Att fånga dagen!

Inga djupdykningar bland skivor men väl i salta vågor den här gången!Eloge Syd James!!!:)

2011-02-28 @ 16:01:05
Postat av: Syd James

Carpe diem som jag alltid brukar säga....fråga fru Syd :)

2011-02-28 @ 22:13:52
Postat av: Syd James

Carpe diem som jag alltid brukar säga....fråga fru Syd :)

2011-02-28 @ 22:13:52
Postat av: Syd James

Carpe diem som jag alltid brukar säga....fråga fru Syd :)

2011-02-28 @ 22:13:52
Postat av: Leifsan

Det är bara att byta till rätt klubb!!!

2011-03-04 @ 13:07:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0