God fortsättning?

Det har ju knappt börjat, det nya året men vi har lyckats klämma några mil på skidor de senaste dagarna. Igår var det ganska dåliga, igenblåsta spår, precis som Trafikverkets järnvägsspår och det tog lite längre tid än normalt att avverka tänkt antal varv. God fortsättning hade det inte varit utan en förändring till dagens perfekta spår var definitivt att föredra. SJ fick ju också upp farten när spåren blev rena så till den milda grad att man inte ens lyckades stanna i tid på Malmö station utan brakade rätt in ett cementstopp. Där blev det heller ingen god fortsättning utan det tog tvärstopp!

Chelsea lyckades ju slå Bolton, precis som vi trodde och idag trodde alla det var en god fortsättning när man lyckades vända ett 1-2 underläge mot Aston Villa till en 3-2 ledning mellan minuterna 83-89, men det blev ingen god fortsättning där heller utan Villa lyckades kvittera på "added time".

Roy Hodgsons managertid i Liverpool, får den någon fortsättning alls? Spekulationerna är igång och det ryktas att Kenny Daglish skall ta över. Ge Roy chansen ett tag till säger Syd, det kan bli en god fortsättning, kanske inte i vår men definitivt till hösten 2011.

Är det "pessimist-Syd" som är ute och skriver kan man fundera? Ja det är det!

"Optimist-Syd" han ser däremot fram emot "Midsomer Murders" som börjar om en timme och hoppas att serien skall hålla för en god fortsättning.

"Optimist-Syd" trodde också att "Gov´t Mule" var lämplig morgonmusik i morse men det var det inte kan meddelas. " Tycker du verkligen att det här är musik att sätta på när vi skall ta en f m fika?", undrade Fru Syd lite försiktigt. - "Ja men så hårt är det väl inte, lite disharmoniskt kanske men.......den här hade Randy på DVD när vi var i Minnesota senast". Nej det gick inte, jag bytte.
Det blev en god fortsättning sedan med en annan CD, kaffet var riktigt bra, kakorna var riktigt bra och vi hoppas på en god fortsättning på det nya året!

På tal om nyår så blev det väl lite krångligt med Jan Malmsjös nya räknesätt. Sverige tappar i matte sägs det men det här berodde nog på något annat djärvt grepp... tänk vi kunde få ha 2010 ett år till om han inte spurtat på slutet...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0