Är det dags att söka nytt jobb måntro?

I gårdagens DN noterade Syd under rubriken "Försvarshögskolan söker" att två professorer i krigsvetenskap, en med inriktning mot "operationer och taktik" och den andra mot "militärstrategi" efterfrågas.
Enastående tillfälle, jag är säker på att man skulle kunna forska lite och sedan köra en föreläsning för en grupp militärelever.

Man skall då alltid börja med att högt ropa med bestämd röst; "Lystring mannar!", huruvida man blivit så jämlik att man även kör med "Lystring kvinnor" låter Syd vara osagt. Jag heter fältmajor Syd och nu skall ni lyssna!

"Anfall är bästa försvar! Vi bygger vår offensiv på en stark försvarslinje, tvingar våra motståndare att anfalla på flankerna eftersom vi tätat till deras möjligheter att avancera i mittlinjen! När vi går till motangrepp så försöker vi bredda vårt anfall och vara mycket aggressiva i deras försvarsområde"

Vänta nu förresten, nu har jag fått fel lapp med mig ser jag - det här är ju vår spelidé i damlaget i fotboll ser jag nu, men herregud att ingen sagt något.....

nej det här med Försvarshögskolan är nog ingen bra idé- då är det nog mycket bättre att söka jobbet på IMF där en viss herre vid namn Dominique Strauss-Kahn fulat ut sig ordentligt på ett hotellrum i New York. Och fransmännen är hur upprörda som helst - över att USA:s polis gripit denne franske hedersknyffel......

 Nu har han ju haft fuffens för sig förut med kvinnor och fru Syd konstaterade häromkvällen att; - Den där (jo hon sa så) måste vara dum i huvudet! - Nej förklarade Syd; -Han är nog inte dum i huvudet, han tror sig nog bara stå över alla andra vanliga människor.
Men nu har jag ändrat mig; Han är nog dum i huvudet också!

Warren Zevon skrev en låt en gång som jag tror passar väldigt bra på Dominique Strauss-Kahn: Varsågoda!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0