Många personer har passerat revy denna vecka och en hälsning till "Stina"

("Stina", jag såg din kommentar och fråga om problem med att prenumera på "Syd James Blogg", jag har inte fått denna fråga tidigare men kollar med min tekniske attaché om något kan vara fel. Tack för din kommentar!)

Thomas Bodström kom ut med en ny bok i veckan där han gick till halvhårt angrepp mot sitt eget partis interna makt- och beslutsstruktur! Juholt gick snabbt ut och kommenterade i stil med att "den här halvdana deckarförfattaren har varit borta från Sverige så lång tid att han inte vet så mycket om någonting" - Ja ungefär något i den stilen var det.

Sedan seglade Ingmar Bergman upp på himlen, för kanske sjunde gången?, då det visade sig att ett DNA test visade att Bergmans mor visade sig inte vara Bergmans mor, visade det sig. Man måste ha så här lite invecklade meningar när man skriver om Bergman. Undra på att Bergman hade själslig vånda ibland, faderskap brukar ju vara svåra att få fram ibland men moderskap brukar ju oftast vara lättare att visa...

Rätt vad det var så greps Ratko Mladic sedan hans gömställe upptäckts. Det som alltid förvånar mig är att när dessa misstänkta krigsförbrytare grips och visas upp så är "hälsotillståndet" så otroligt dåligt att de knappt kan lyfta fötterna utan de hasar sig fram och har "nära döden upplevelser" kort sagt varje minut. De som kan den serbiske militärpsykologin tror att Ratko kommer att ta livet av sig och aldrig ställas in för någon domstol i Haag. Vi får se!

Rätt som det var kanske hon inte dök upp men Natascha Kampush har synts mycket i media i veckan. Den här flickan som hölls inspärrad i en källare i många år söker sin nya identitet, och det kan man förstå. Det hade definitivt varit bättre att ha haft gamle IMF-chefen i en källare för nu kommer det fram att denna "häradsbetäckare" minsann varit en riktig karl "Dominique det är en riktig jäkel det" har man skrockat i maktens korridorer när Dominique jagat fruntimmer runt i IMF-korridorerna - allt enligt pressen - Syd vet lika lite som Bodström-.

Som inte allt detta varit nog så dök kungens kompis Anders Lettström upp igen, rätt som det var, och erkände att han minsann gjort det han sagt sig inte hade gjort. Kungens krona halkar allt mer på sned och det kan inte vara lett att ha sådana vänner som Lettström, med sådana vänner behöver man inga fiender. Låt kungen vara ifred, ingenting tyder i alla fall på att han jagar fruntimmer i slottets korridorer - synd nog kanske hans fru tycker .... -Syd påstår ingenting -

Helt överraskande och defintivt rätt som det var så skenade en buss i Stockholm för att "landa" på torget vid Slussen. Busschauffören chockades svårt, enligt uppgift, och några andra skadades. Jag ger mig tusan på att det var fel pedal som trycktes ned. Det är ju trots allt 50% risk att ta fel och rätt som det är så händer det att så  stora risker faller in.

Och rätt som det var så dök så Messi upp och målade på Wembley igår kväll. Han hade aldrig gjort mål på brittisk fotbollsmark tidigare men nu är den förtrollningen bruten och Barcelona vann rättvist. Ryan Giggs spelade men var kanske inte riktigt i slag efter att det spekulerats om att Ryan vänsterprasslat med f d Miss Wales, och det gillade inte frun. Det hade ju varit betydligt bättre om han istället använt vänstern och passat.

Med en så här spännande vecka så kan man undra vad morgondagen har att erbjuda?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0