Ros för ris

Nu har man gjort en andra dag i risets förlovade land. Det blir rätt bra när det får rensas upp och sällan har man fått som mycket rosor som för riset. Var och varannan som passerar förbi berömmer och funderar om jag skall ha tre så stora vårbrasor imorgon! Men det skall vi inte ha! En vindpust i dessa jättehögar så riskerar man att bränna ner hela kvarteret. Och den ju vara lite onödigt.

En annan som börjar få mer rosor efter allt ris är nog Fernando Torres, såg att han gjorde 3 mål idag mot QPR i 6-1 segern hemma på Stamford Brídge. Men betalar man äver 900 miljoner för en spelare så är det väl på tiden att han börjar leverera. Summan är absurd oavsett!

Och Southampton tar steget upp i Premier League - besökte deras gamla arena, The Dell, en gång i tiden och blev oerhört väl emottagen - personlig guidning ända in i omkädningsrummet och spelarnas skor fick man prova. Sympatier finns så välkomna även om det nu skedde på West Hams bekostnad. Hade "the Saints" förlorat igår hade "the Hammers" gått upp och då hade nog till och med fru Syd kunnat få ri, nej rosor menar jag förstås.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0