Rapport 4 från Utrecht, lördag senare kväll 23.48-00.10

Tänk att det här med rökförbud inne på restaurangen, barer och andra små ställen inte slagit igenom här i The Netherlands. Det är ju precis så där rökigt så man knappt ser var man går in och än mindre var man skall gå ut. Dessutom kan det kan ju dyka upp både det ena och det andra där i röken.

Nu var det dock alldeles lugnt så alla oroliga läsare kan pusta ut. Till och med revbenet känns bättre nu efter middagsätning. Jag tog den gamla klassiska nederländska rätten; rund bakad deg, ganska tunn, toppas med diverse tomatsås, ost och olika ingredienser liksom en årstidsvariation. Till det kan man dricka ett vin som odlats i de nederländska bergen, eller öl som bryggts i de nederländska bryggerierna eller en Coke med is från den frysna nederländska kanalerna helt enkelt. Den viktigaste delen av måltiden är givetvis desserten. Det fanns en massa konstiga saker så jag tog glass, helt enkelt igen. Någon cola med is drack jag dock aldrig skall erkännas så här vid midnatt.

Sängen väntar, det är bara några situps, några armhävningar (klarar f n bara c a 10 innan revbenet smärtar för mycket), plankan, kolla resultaten i fotbollen, tågtiderna på spuren (så att allt verkar stämma) och lite till som skall klaras av.

Inför natten lägger vi på några klanger holländsk musica.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0