Solen skiner och Telia ger bra service och det är inget skämt!

Det Mellansvenska vädret har inte bjudit på många glädjeämnen i år men nu befinner sig Syd inte där utan i sydliga Sverige och häromdagen dök det upp en stark lampa som visade sig vara solen! Den har hållit sig synlig, så synlig att det till och med gjort att man kunnat ta sig ett avsvalkande dopp i havet. Avsvalkande är ett understatement för det här var nog på  "topp tre" över kallt badvatten. 12 grader för några år sedan är fortfarande köldrekordet, idag var det säkert 15. Lite småvarmt med andra ord.
 
Lite småvarm brukar man bli när man har med Telia att göra! Ja egentligen alla telebolag och andra som ringer och försöker förmå en att köpa saker eller uppgradera internetkapaciteten som var fallet denna gång. Inte nog med att routern kom med posten - den fungerade men lät väldigt mycket.
Telia ringer och frågor; Hur är det? Fungerar allt som det ska? - Ja det fungerar men den låter som högt! -Den stör till och med! - Vi skickar en ny, säger Telia, du har den på måndag!
Telia ringer måndag: -Har du fått den nya routern? - Nej inte än!
Telia ringer tisdag; -Har du fått din nya router? - Ja men jag har inte kopplat in den än!
-Ring mig, säger Telia, när du kopplat in!
Och jag ringer, routern är tyst och den fungerar och Telia säger: -Bra då är vi nöjda! - Men hallå där, så här smidit skall det väl ändå inte vara, speciellt inte när det är vackert väder.
 
-Sedan har man ju lärt sig att man inte skall sola så mycket mellan 11-15 på dagarna, inte springa 8-9 km heller kanske, när man nu tänker efter lite om dagens övriga händelser., Solen tar hårt även om man bara springer omkring lite grann........

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0