Syd James - En spelmissbrukare i en förlorad värld

För få vårdplatser för spelmissbrukare! Den braskande rubriken har man läst och hört på TV och i tidningar de senaste dagarna. 
Fru Syd brukar hävda att Syd är en spelmissbrukare och då är det inte de två stående Lottoraderna hon syftar på utan att det skall spelas "i tid och otid" och att det skall lyssnas när Syd precis suttit i bilen i hundra mil och lyssnat in bra låtar på hög volym som nu skall delges familjen omedelbart när Syd kommit hem och ingen alls vill lyssna egentligen och Syd kan inte förstå hur man kan vara så ointresserad. (79 ord i meningen i fall ni funderade)
 
Då brukar fru Syd hävda att Syd är en riktig spelmissbrukare. Syd brukar bli lite sur när ingen egentligen vill lyssna och förstå hur viktigt det är och så kanske spelmissbrukarna är? En som förstår är Leif-san och jag vill bara visa att det finns fler "spelmissbrukare": den här SMS kommunikationen utspann sig kring "missommar":
 
Syd messar: " Hej Leif-san! Hoppas du har en skön dag. Ursäkta mig men du som Lundellexpert, vilken låt har texten: "ta på dig din vackraste klänning ikväll.....". Jag vill spela den låten men hittar den inte just nu!:). Risk för nördnivå men du förstår nog........./Syd"
 
Leif-san messade; "Hej Syd, Lundell-låten heter "Förlorad världen". Försökte svara dig på mailen, men undrade om det funkade. Hälsn Leif-san"
Vi kan berätta att mailen inte fungerade.
 
Toppmötet i EU är över för denna gång och nu har man kommit överens om att läget är så dj...a besvärligt så man måste enas om någonting. Och då hittar man någon ny lånekonstruktion som skall hindra oss från att få en förlorad västvärld och sedan kan aktiehandlarna spekulera en stund igen, med våra pengar och ingen pratar om deras spelmissbruk. Nej det spelar nog ingen roll vilken klänning fru Merkel tar på sig ikväll, det lär skaka vidare.
 
 

Kommentarer
Postat av: Leifsan

Funderar på varför du sms:ade mig och jag svarade på mailen och sedan sms:ade dig igen. Men hur som helst. Det är en riktig Lundell-höjdare, som jag aldrig tröttnar att lyssna på. Sköt om dig!

Svar: Så kan det vara i cybervärlden; låten är väldigt,väldigt bra! /SJ
sydjamesrevue.blogg.se/hytterikmanagement

2012-06-30 @ 10:15:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0