André Villas-Boas - good bye!

Så kom då beslutet att sparka Villas-Boas. Jag trodde nog att han skulle få chansen att stanna över Napolimatchen och hade man förlorat där så hade den s k sparken kommit då. Nu gjorde laget en slät insats mot WBA i helgen och då tröttnade Abramovich igen!

Enligt uppgift skall Lampard, Terry och Ashley Cole ligga bakom en spelarrevolt. Det är klart att tjänar man 60-80 Mkr per år så vill man ju spela från start. Cole har jag inget förtroende för som person, gnidig är han Cashley Cole, Lampard har varit satt på bänken och Terry ja inte världens mest lojala människa han heller. Lampard är jag dock lite besviken på även om beslutet absolut inte var oväntat.

En annan ryss på banan i helgen har varit Putin som vann det ryska presidentvalet med 64% av rösterna inklusive fuskrösterna. Abramovich är ju en gammal oligark och håller sig tydligen väl med Putin alternativt så besöker han aldrig Ryssland. Annars hade väl Putin tröttnat på Abramovich och då kunde det mycket väl ha blivit en rejäl spark där också.

Nej det är nog bäst att man håller sig till AFC Wimbledon där finns inga Abramovich och Putin som kan sparka omkring.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0