Syd James förklarar det okända

Tv 7 sände igår en timslångt program enligt följande beskrivning:
 
 
Den här gången var de i den vackra staden Ludvika och byggnaden som hemsöktes innehåller en loppmarknad men var tidigare kontor. Något som är helt sant är att en kompis till Syd James faktiskt hade sitt arbete förlagt till denna byggnad. Företaget hade sitt divisionskontor där spökena nu härjar hej vilt.
Något som är nästan lika sant som om kontoret ovan är att Syd inte misstror dessa "utsatta" men förklaringen om påkörda kvinnor, lärare och annat som hemsökte de hemsökta stämmer inte säger vår källa.
 
Det är snarast så att det är gamla verkstadschefer och en och annan controller som går igen i dessa lokaler. Tänk er själva så mycken ångest som alstrats i dessa kontor när budgetar presenterats, avslagits, gjorts om, avslagits igen och gjorts om igen så att det blev som man ville ha det. "Nu går jag!" sa de ofta efter att fått påbackning på budgeten och sedan sa de "men jag kommer igen!" Ni ser själva, de till och med annonserade sin återkomst.
 
En mörk skugga rör sig långsamt i korridoren hävdade man igår, stämmer också. En del rörde sig rätt långsamt också på den tiden när det var kontor. Och efter budget så var de ofta en skugga av sitt fornstora jag. Allt stämmer.
 
En kände sig tung i kroppen igår och grejjer rasade ner. Stämmer också. Vinsterna föll och det kan ju till och med få den allra lättaste att känna sig tung, kanske inte i kroppen men i alla fall i knoppen. Det går igen som sagt! Ingenting är egentligen okänt utan snarast väldigt känt. Om mediet igår hade vetat om detta med kontoret så hade det nog blivit ett riktigt mediumdrev för att hitta de borttappade vinsterna och de försvunna förhoppningarna som fanns i de här budgeterna som aldrig infriades. Och mer än en gång hörde jag högsta chefen säga: "Herregud tror du på det här själv?" "Det är ju rent fenomen om detta skulle stämma!" Ja ni ser allt har en förklaring!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0