Vart tar tiden egentligen vägen?

Ojdå är det redan den 4:e oktober!? Nu var det mer kanelbullens dag än något firande av 4:e oktoberrörelsen. Tänk hur tiderna förändras.
Hur som helst, det har varit full upp igen, bland annat en liten tur ner till Bryssel, ja riktigt Bryssel blev det inte utan en liten sväng till Leuven som var påfallande likt Utrecht, läs gärna tidigare artiklar om Utrecht och järnvägstrafiken, februari 2012 och februari 2013. Det ser rätt lika ut, har jag konstaterat, på många ställen där i Belgien och Holland.
Speciellt i dimma.
Annars är det mest arbete morgon som kväll så Syds författarskap hamnar lite i skymundan. Sedan måste vi ha lite koll på ny musik, ny fotboll, träna, handla lite, bogsera runt frun i stan, röja i skogen, skarpa rutor och, jaha ni funderar på det här med att bogsera runt frun. Ja nu var det inte själva fru Syd som bogserades runt utan saken var den att bilen som fru Syd hade lämnades med strålkastarna på där på morgonen och då brukar det bli så att när bilen skall köras hem på kvällen så lyser varken bilen eller berörda personer. Det är mer mörka blickar som utbyts när man kravlar omkring där på marken och skall försöka hitta fästpunkten för draglinan. Nu fick vi hem bilen och med batteriladdare var saken frid och fröjd tills .......
 
idag då någon kom på att alla matchkläder låg i en väska, just denna väska som just hade anlänt till  Örebro och matchen i division 1-handbollen skulle  börja inom två timmar, det blev blixtutryckning från två håll och man kände sig nästan lite som deltagare i en scen ur Sopranos när man bytte väskor där vi vägkanten. Nu var det inte riktigt lika glamoröst som Sopranos; det var inga US $ som byttes i New Jersey utan en träningsväska mot en bokväska strax utanför Guldsmedshyttan i hällregn. Sedan blev det handboll och sedan var det mörkt och Syd kunde konstatera att den här dagen inte riktigt blev som planerat. Det skulle ju röjas idag. Satt på en ny manick på röjsågen som skulle vara så bra, och när jag monterade det hela så tänkte jag, kan det här verkligen fungera? Det gjorde det inte. Hade precis skruvat ihop allt en gång till när larmet gick: Herredj....r väskan!!! Är i Örebro!!! Resten vet ni!
 
Det som varit en framgångsfaktor idag är dock att jag här ikväll nog slagit fast hur årets jul-CD skall vara. Körde en snabbversion för fru Syd, godkänt men kanske lite i hårdaste laget. Det blir nog bra det! Då kan alla som får julskivan skruva upp volymen, rejält, så att julgransljusen fladdrar och tomtens skägg ser ut att sitta i nacken! Det blir en jul det!
 
Sedan läste jag också en artikel av Andreas Cervenka idag, och då kan man fundera.
Nu skall jag köra lite armhävningar, sit-ups och benlyft för det är två känslor som jag inte är riktigt komfortabel med och det är dels att vara svettig när man inte skall vara svettig och sedan vara proppmätt utan att ha tränat. Nu är jag proppmätt.
 
 
 
 
Och känns det tungt kan vi alltid lyssna på;
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0