Semesterdags

Efter att ha tillbringat en helg i de Ångermanländska skogarna och badat i Ångermanälven (det var hett, ja inte i älven men i luften så bad var tvunget, 31,7 grader i luften iklädd full mundering för skogsarbete gör att man blir lite osäker under armarna. Älven var inte isande kall men väl avsvalkande) så har nu den så kallade kosan styrts söderut mot Österlen. Vädret är strålande här också, dock inte 31,7 grader än men havet är ungefär lika avsvalkande som älven.
Var till Degeberga och sprang igår, Skåne platt? Nej inte här minsann! 
På vägen tillbaka såg vi att Cirkus Rhodin anlänt för beskådande. Det var länge sedan Syd var på cirkus, ja riktigt cirkus alltså. På Cirkus i Stockholm har man ju varit några gånger de senaste åren för Steve Earle, Lundell och Jerry W. Men nu talar vi hästar, clowner och bulgariska jonglörer eller trapetskonstnärer.
På tal om Jerry så såg jag en anslag vid hembygdsgården i Degeberga (löparspåret börjar där) om att "Sven" sålde välskötta LP-skivor; dansband och rock och som "aptitretare" nämndes Lasse Stefanz, Mattas, Streaplers och Jerry W..... Jaja, jag tar mig nog en löptur istället.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0