Svensk försvarsanläggning invaderad av hemligt sällskap

Syd har fått tillgång till "top-secret information" som vi brukar säga i internationella kretsar och kan nu avslöja att ett hemligt ordenssällskap intagit ett militärt strategiskt område i sydöstra Skåne. Ett område som normalt är avstängt för allmänheten, nästan i alla fall, har belägrats av allehanda personer från en rad olika nationaliteter. När Syd som "undercover agent" som vi brukar säga i internationella kretsar, smög omkring imorse så sågs såväl ryska, tyska, norska, finska, italienska som holländare i en samlad insats inta den svenska försvarsanläggningen Ravlunda.
Den svenska säkerhetspolisen, som Syd talat med, har fått en tips om att den så kallade O-ringen ligger bakom. SLÄPO, nej SÄPO menar jag, säger sig ha hört talas om detta sällskap tidigare och tror att denna ring kan ha förgreningar i många länder. Den samlade symbolen för "ringen" kan vara ett rödvit tygflagga kring vilka medlemmarna samlas, det har dock uppstått interna oroligheter, ja rena skärmytslingar, vid dessa symboler har en infiltratör uppgivit. "Vi tolkar den information vi fått", säger en talesman för SÄPO som tillägger att det ibland är svårt att se träden för all skog eller om det nu var tvärtom. "Vi har på ett stort material som vi som bäst orienterar oss i och inga kontroller lämnas därhän", säger talesmannen för SÄPO. "Vi tar O-ringen på största allvar och vi arbetar oss stegvis framåt!"
 
Här ser vi delar av invasionsstyrkan, lägg märke till att alla nästan bär ryggsäck. Innehåll??

På en direkt fråga från Syd om dessa, misstänka,  blå avskjutningsramper innehåller missiler så svarade min kontaktman på SÄPO synnerligen ovänligt att "dom där blå skall du skita i och lägg inte näsan i blöt där för då får du stå ditt eget kast". Klart misstänkt!
 
Till slut erkänner SÅPO att detta är ett Avslöjande bevis på hemlig signalspaning! Har ni sett en husbil med sådan här släpvagn tidigare? Nej, precis och kolla alla antenner! Och paraboler. Och sjöminor! Men mig lurar dom inte!
 Alla foton i denna artikel är tagna av Secret-Syd!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0