Nationaldagen

har jag inte ägnat så mycket tid, inte än i varje fall. Det är morgon, det är regn, det är mycket som skall göras. Lite spännande var det i veckan när Utbrottet av första världskriget firades! Jo det stod faktisk så i en tidningsartikel, gärna ett högtidshållande men knappast ett firande av att det var hundra år sedan första världskriget startade....
 
En annan lite rolig skrivning var en längre artikel om den svenska fotbollsdomaren Jonas Eriksson som skall åka till Brasilien och döma VM. Kontentan var bland annat att det går allt snabbare i världsfotbollen men att det oftast är lättare att döma på hög nivå än i allsvenskan: "När en högerback i de europeiska topplagen gör ett långt uppspel så hamnar bollen där det är tänkt, och då är det lättare att läsa spelet och hinna med, men när en högerback i allsvenskan gör motsvarande uppspel vet man inte riktigt vart bollen hamnar"...... så kan det nog vara.
 
En annan händelse av vikt i veckan är att det nu är finito med Frank Lampard i Chelsea. Han är uttagen till VM men platsar inte i Chelsea längre. Kanske rätt men jag hoppas att han inte åker till någon pseudo-klubb i USA. Jag ser hellre Lampis i West Ham (back to the roots) eller varför inte i Leicester eller QPR.
 
Nej det är dags att sätta igång på CD-spelaren och börja dagens jobb, första tvätten ligger i maskinen så lite är på G.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0