Nu har jag fått ökad förståelse för mig själv igen säger Syd i en kommentar

till sig själv efter att ha åkt bil till "Näset" för en löptur. Inte så att jag insett att löpningen är bästa motionsformen nej det bestämde jag mig för redan i tonåren när jag begåvats med ett par fotbollsskor med skruvdobb!! Som Mormor köpte av min tremänning. Har ni sprungit 12 km asfalt med skruvdobbsskor? Gör inte det, om asfalten är hård så kan jag garantera er att vaderna blir ännu hårdare efter ett sådant löppass. Nej det var inte då insikten kom om löpningen och nu var det å andra sidan inte den insikten som jag insåg ikväll.
P4 söndagar 20.00 är det  tydligen dansbandsdags, med recensioner av Lasse Stefanz, från Kristianstad, och andra dansband och då förstår jag mig själv; dvs att jag inte klarar dansbandsmusik. Gråt inga tårar för min skull för jag klarar mig nog ändå med mina ärliga blå ögon men det känns skönt att få slå över till sjöväderprognosen
 
Det känns annars nästan som det var en sjöväderprognos på land den här helgen, speciellt igår. Då var det precis som dansbandet Sven-Ingvars sjöng en gång i tiden; Och rätt som det regna så kom det en skur... Blött var det och riktigt tråkigt för dem som arrangerade LA-festen i helgen. Låt vara att artisterna inte där heller föll mig i smaken (undrar vad den där Syd gillar? undrar redaktionskommitténs ständige sekreterare) men jag tycker ändå synd om arrangörerna liksom jag tyckte synd om Chile som förlorade mot Brasilien och synd om Mexico ikväll som fick en straff emot sig i 4:e övertidsminuten. Och ego-Robben ramlade förstås, även om han  varit bra i detta VM, vilket måste erkännas.
 
Nej det har varit dammsugare inne, lite trädgårdsarbete ute, löpning som sagt och lite fotboll och på CD:n-spelaren har
 bland annat Chrissie Hyndes nya solo-CD spelats. Nja, säger jag, lite väl mycket popsnickeri a la mainstream i Stockholm. Låt nr 4 bäst. En 3:a i totalbetyg. Och:
 
Unsung cover art
Rätt bra, lite för soft kanske men jag hittar första låten till jul-CD 2014 på den här. Betyg 3. Och som sagt
 
A Letter Home CD snart dags.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0