Vem är den där Syd egentligen?

Frågan kom i veckan från en ny läsare, nu skall vi förklara vem Syd är;
Syd är en del av ett skrivarkonsortium som består av Syd själv, en redaktionskommitté, gästskribenter av och till, detta anges dock alltid utan att ange källan. Tidigare skrev Syds kusin Ernst i spalten ibland men han blev avstängd efter OS i Peking där egot växte till nästa Sepp Blatter-klass. Dock har Ernst aldrig mottagit några mutor utan, även där som Blatter, varit helt omedveten om att sådant kan hända. Till konsortiet är också ett Managementbolag knutet; "Hytt-Eriks Fiske- och Managementkonsult" - med sin slogan "det är inte vilket fiske som helst utan röstfiske" Hytt-Erik går dock på den  s k sparlågan i Sverige och i denna spalt eftersom verksamheten är knuten till huvudsakligen två områden: politiska råd (till nästan alla) och gruvnäringen, som fallit, gruvnäringen alltså, och DÖ, ja inte dö som i dö då utan som i Decemberöverenskommelsen som inte fallit. Vi har försökt nå Hytt-Erik för en kommentar men han befinner sig f n på ständig resa mellan Turkiet (val idag) och Danmark (val 18 juni) efter att ha tillbringat mycket tid i England under våren. Sedan blir det Hillary så vi får se när och om Hytt-Erik skriver. Vi har även kollat på Hytt-Eriks hemsida men även där råder sparlågan.
Förutom Syd själv, redaktionskommittén, tidigare Ernst, Hytt-Erik så har Syd en nära vän med familj som ofta tas som exempel på hur livet kan te sig. Den här vännen styr oftast musikval, sport (fotboll) och annat av livets viktiga inslag. Sedan kan ju ni som känner Syd väl fundera på vem Ernst, Hytt-Erik är och vilka som ingår redaktionskommittén.
Ni får ha koll på sommar-CD:n, många verkar nöjda med innehållet vilket gläder oss alla;" ropen de skalla;  Vinyl och CD till alla"
 
Vi kan också berätta att Syd James Revue är ett registrerat varumärke och att Syd med vänner även finns på Instagram.
 
På tal om det viktiga ovan som kom jag att tänka på en gammal låt med Ian Drury. Den lägger vi dock inte in här utan nu vill jag promotoa IDA SAND: Gå och köp skivan säger jag! KÖP! den är kanon!
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Inget dåligt gäng skribenter!

Svar: Nej, ett tungt garde :)
sydjamesrevue.blogg.se/hytterikmanagement

2015-06-22 @ 18:00:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0