Nu är årets sommar-CD klar!

Även om det mest känns som höst i luften så närmar sig sommaren trots allt. Som en tröst i väntan på värmen så släpps årets CD denna vecka.
Ni som får CD:n  lägg gärna in kommentarer på denna sida. God lyssning!
 
 
Omslagsbild för CD: San Sebastian, Baskien, Spanien. Från Syd James Photo Archives
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Al Esse

Mr Syd James!
Denna CD är det absolut bästa hittills och fortsätter det att det blir bättre och bättre, så får det gärna vara höst nu, för då är det inte långt till jul när nästa CD dyker upp.

Svar: Trevligt att höra Al Esse! Hösten känns ju redan vara här så.../SJ
sydjamesrevue.blogg.se/hytterikmanagement

2015-06-01 @ 16:17:09
Postat av: Lars S

Har lyssnat på sommarproduktionen om och om igen! Detta är Syd James bästa CD! En blandning av rock och country med några pärlor som mycket väl kan omvandlas till örhängen vad det lider. Jag fastnade speciellt för tre spår; 8, Guess you had to be there är en låt som inte ska spelas när man står med bilen vid trafikljus. Det går inte att sitta still med fötterna på pedalerna. Låt nr 16, Careful är ett spår man blir glad av att höra. Tänker på Fleetwood Mac. Den tredje på min topplista är Spår 13, Shes got my heart har en fin text och är melodiös. Det är dock två stycken som inte platsar på denna mycket trevliga skiva. Låt nr 6, Poor people framkallar stress hos mig. Rörig och disharmonisk. 9:an Addicted är också en rörig komposition med ifrågasatt gitarrspel.

Syd brukar be om att vi lyssnare ska finna den röda tråden i cdn. Jag försöker men Syd är klurig. RELATIONER klämmer jag till med!

Tack SYD för en bra Skiva!

Svar: Trevligt att höra Lars! Lite disharmoni måste jag ha med och lite gnissel :)- Det finns en lös sammansatt röd tråd - bygger på att låt efter föregående tar upp någon textrad någonting liknande och för vidare í sin egen låt.. Relationer, ja mycket så är det.
sydjamesrevue.blogg.se/hytterikmanagement

2015-07-09 @ 10:51:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0