Nya dopingavslöjanden?

Volkswagen avslöjades redan 2014 med att släppa ut mer avgaser än vad som förespeglats i broschyren. Trots detta så spelade man "död hund" fram till nu då man erkänner och är "ledsna" över att det blev så här tokigt. Nu funderar man över om VW överhuvudtaget skall klara sig utan bistånd när man dopat sig i racet om att bli störst i världen och slå GM och Toyota. Varför bli störst? - "typisk machogrej" skulle Syds rådgivare uttrycka sig.

Syd brukar tjata om ekonomin och gör det även idag efter att amerikanska arbetssiffror visat sämre än förväntat. Alla, ja till och med vår vän Erik Hamrén, måste förstå att vi står inför ett nytt tidevarv. Världsekonomin är superdopad, minusräntor, pengar pumpas ut via statliga obligationsköp utan att ekonomin tar fart, och förr eller senare brukar de dopade avslöjas......... Och sedan tycker jag Riksbanken skall ta ett ordentligt snack med "Elgiganten - som nu kör hårt med annonser om att de pressar priserna. Precis tvärtemot vad Riksbanken säger,. Ingen ordning på "nånting". Lite mer solidarisk borde man vara och ta sitt samhällsansvar. Nej ändra era kampanjer och ta ansvar: "COOP - vi HÖJER priserna på 100 ekologiska varor". "Elgiganten- vi pressar priserna - uppåt!". "Köp 2 betala för 3". Den här typen av insatser behövs för att vi skall få ordning på inflationen så att våra pengar blir lite mindre värda- det vore verkligen på tiden. Hur skulle det annars se ut?

Erik Hamrén, som sagt, kör på i vanliga spår, lite "wild and crazy" kanske han ändå blivit när han nu tagit in en U21-spelare att sitta på bänken, nej fel ser jag, så "wild and crazy" har Erik inte blivit så "på bänken" skall nog vara "i truppen" istället. Men Erik är bra, tänk så naturligt och spontant det ser ut när han hoppar till i sin kostym när Sverige gör mål. Nu sker ju inte det så ofta så några förslitningsskador av alla hopp lär inte Hamrén behöva oroa sig över.

Annars kan Syd berätta att veckan varit intensiv, positiv men intensiv, Fru Syd kom hem från Frankrike i natt, höll på att missa planet för att Putin var i Paris och snackade bomber med Frankrikes president.  Han var ju i New York nyligen, Putin alltså. Hörde att han bodde på hotell Ritz. Putin on the Ritz.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0