Bytt är bytt

Den där Syd James han vet mycket han var det en läsare som utryckte sig när SJ:s förslag om byte av tränare i Chelsea, Newcastle och Leksands IF kommunicerades i höstas.
Leksand gjorde det snabbt och det var början till en makalös vändning som slutade i SHL Ingen fattar egentligen hur, men faktum kvarstår. HOPPAS nu att Leksand inte upprepar tidigare säsongers totala felsatsningar med att skriva dyra kontrakt med spelare är på väg utför sedan många år. Som en gång i tiden var bra men som nu mest glider in till banken för att ta ut lönechecken. Nej satsa nu på det vinnande koncept som mejslats fram under senaste fyra månader! Gamle Ludvikasonen Jonas Frögren har inte direkt var ledande i Leksand förrän nu; i kvalserien har han varit den gamla Frögren igen dvs kanon, vilket motsäger min nyss avlossade teori. Men här finns en känsla med och det är skillnaden. Jag tror inte MoDO dammar av Foppa i sin nya satsning för framtiden och det skall inte Leksand heller göra. Går det lite tungt i SHL-inledningen i höst, ja låt det då gå lite tungt för egentligen var planen att vara åter i SHL 2019. Tiden finns m a o.
Chelsea var tvåa med bytet och har gjort en stark uppryckning, hade Chelsea varit snabbare med att sparka ut Mourinho så hade man nog varit uppe och nosat på Europaspel även nästa säsong.
Newcastle väntade för länge, och ja risken för nedflyttning är stor.
Sedan är inte tränarbyte alltid det rätta, Aston Villa har tredje managern för i år och inget hjälper beroende på att AV inte är bättre än vad tabellen visar, tyvärr.
 
Jag har börjat "beta av" Lundellboxen, "Vargmåne" det var många år sedan. Bra! Några lite för enkla textsatser i någon låt men en stark skiva i helheten. Jag fick en hastig idé om att under våren enbart lyssna på Lundell, Neil Young, Bo Dylan, Emmylou Harris och Lucinda Williams. Men den tanken har jag redan släppt inte minst för att jag just nu älskar att spela "Crystal River" med Mudcrutch på HÖG volym, brukar passa på när fru Syd är ute på andra äventyr och grannarna alltjämt är vakna. Fönsterrutorna skallrar av basgångarna, ja även hos grannen... Har ni tålamod, låt den rulla på, i 10 minuter, vrid upp till maxvolym, koppla in er HiFi anläggning och låt den ersätta er WiFi-anläggning en stund för bästa ljud!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0