God Jul!

Säger Syd när julefriden nu har infunnit sig.... skojar lite med er. Nej imorgon är det arbetsdag, dammsugaren och golvmoppen har precis ställts undan efter kvällens bestyr. Syd var till Stockholm igår och hann mellan mötena slinka in på Bengans och köpa några ljudklappar.  Vi skall berätta lite mer längre fram när julstressen bedarrat men det var ju så bra att senaste MOJO kom i veckan och gav några tips. Mest gubbrock säger ni!? Nej, lite grann men lika många kvinnor faktiskt; Kate Bush, Margaret Galspy och Miranda Lambert! Miranda är inte dotter till Arne!
 
Sedan blev det David Bowie, Bon Iver, Neil Young och Stones. Det blir mycket att lyssna på i jul. Full volym så att julgranskulorna svajjar. Visst vore det kul!
 
Mindre kul när jag såg att Sven Zetterberg avlidit. Tråkigt, tråkigt! Senast Syd såg Sven var på Cassels i Grängesberg (vacker ort i Västerbergslagen, info för er som inte känner till alla metropoler). Jaha ni funderar på Västerbergslagen också, ja det är en del av Bergslagen; Smedjebackens och Ludvika kommuner.
Jahaaaa, ni funderar på Bergslagen ocksåååå, Mellansverige, nordväst om Stockholm ni vet. I centrum. Mitt i.
Hur som helst, senast Syd såg och träffade Sven Zetterberg så lovade Syd att skicka en bluestext till Sven, En text som Syd skrivit men innan Syd skulle skicka den lite "vågade" texten till Sven så läste Syd upp texten för fru Syd.
 
Nej, Syd skickade aldrig texten. RIP Sven Zetterberg.
 
Klipp från Expressen:
 
e

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0