Moms och betongmuttrar,,,

När jag såg rubriken i min mail så trodde jag först det handlande om någon ny spännande skatteflykt fast i omvänd form. Först var det ju  Panamanbreven och nu blev bolaget Investor upptaxerade med en dryg miljard och får betala några extra kronor i skatt, typ 230 miljoner. Nu kanske någon kommit på motsatsen och vill skatta så mycket som möjligt och göra att skattemyndigheten skulle bli sååå happy! Så var det nog inte riktigt ändå, förklaring kommer längre ned.
 
Det har ju vädermässigt varit en lysande helg, rensningsspaden har gått som en raket i trädgårdslanden och penslarna har penslat väggarna med ny färg. En punktering på bakre bildäcket förmörkade temporärt det glada humöret med solsken i blick. Byte av däck går i ett nafs, fyra bultar lossnar fint men den femte sitter som härdad betong alternativt fastsvetsad. Både familjemedlemmarna och grannarna involverades i mutterdragning. Maskiner av allehanda slag, slag av allehanda slag hjälpte inte. mutterndj....ln satt där den satt. Syd alltid så timida humör.... ( vad säger fru Syd för något nu då?...vadå inte ALLTID? hmm), påverkades "marginellt".
Hur som helst en smärre irritation över den fastsvetsade bulten infann sig och till slut fick även en professionell mutterdragare inkallas. Detta superproffs, vilket det måste ha varit, hade tydligen både rätt maskin och rätt hylsa. Vips, vips så var muttern loss, däcket bytt och hela grannskapet kunde återgå till försommarens utekaffe.
Sådana här frågor från familjen om man måste svära, förstår jag inte alls.
 
Klippet ovan kommer från Levi´s reklam och handlar om amerikanska "moms" inte svensk moms. Och lite reducerat blev klippet också skall erkännas...
 

Kommentarer
Postat av: tant sonja

Jag ser inget klipp? Bara en bild. Men det kanske bara är jag som är ouppdaterad.

Svar: Det var ett "klipp" med skärmklippverktyget :)
sydjamesrevue.blogg.se/hytterikmanagement

2016-05-09 @ 00:00:21
Postat av: Tant Sonja

Aha :)

2016-05-16 @ 16:28:32
URL: http://https://tantsonja.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0