Sommar sommar sommar

Det riktigt spratt till i sommarbenen förra helgen och i början veckan. Sol och varmt så det förslog! Precis som vi vill ha det, samtidigt en oro; tänk om detta ÄR årets sommardagar. Fem dagar i maj. Idag är det plus 4 typ, regn, nästan snö. Inte på med vinterdäcken men man funderar. Var det sommaren 2016 som just passerade? Nej ändå inte för vi har några tydliga försommartecken:
1. Träden ÄR gröna
2. Hockey-VM spelas
3. Premier League har sista omgången i helgen,
ack så tomt det blir. Det har varit en bra säsong med några riktiga toppar på slutet. Chelsea-Tottenham, oj oj oj vilken intensitet. Vilken känsla. och i veckan West Ham-Manchester U, sista matchen med gänget på den klassiska arenan. Tråkigt, risken är att man nu möts av en ny betingskonstruktion till hösten. "I lost that lovely feeling" var det någon grupp som sjöng en gång i tiden. Och lite så är det. Highbury var Highbury - Emirates något annat, samma sak är risken att det blir med West Ham.
 
Och så åkte Newcastle ur, det gillar vi inte. Sunderland klarade sig kvar, det gillar vi. Aston Villa åkte ur, det gillar vi inte. Norwich, nja ganska neutralt. Och Leicester har vi pratat om. och AFC Wimbledon och Scunthorpe United.
Nästa fotbollsresa skall gå till den brittiska landsbygden, nja vi skall lämna London i alla fall.
 
Så är det med försommartecknen - imorgon skall jag hämta en ny gräsklippare, kanske lika bra att byta in den mot en snöslunga?
Bilarna krånglar, släpvagnarna krånglar. Så oerhört uppiggande man blev nu då!
Skärp dig Syd! Se sommaren an med tillförsikt! Solsken varje dag, regnskur varannan natt mellan 02.00 och 04.00 (man vill ju inte ha torra gräsmattor). Solstol, grillning, bad, läsa böcker på stranden, bada igen. frukost ute, kvällsteet ute. Så skall det låta Syd! Och trevligt helg!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0