Sliten kropp inför spännande helg som "gräsänkling"

Idag känns det lite slitet i kroppen. För er som inte är 100 % uppdaterade på Syds leverne så har SJ varit fystränare för Vulcanus damer under vintern. I onsdags körde vi försäsongens sista (?) fyspass och nu skulle formen toppas med ett s k "grispass". Nu körde jag inte alla moment själv, det skall villigt erkännas, men jag lyckades ändå få till en rätt betydande träningsvärk i låren. Med betydande så menar jag verkligen betydande. I torsdags sprang jag en åttakilometers runda. Det brukar ju innebära att stelheten/träningsvärken släpper lite. Inte då, det blev en sån där sviktande gång nerför trapporna. Och så igår inomhusfotboll, 3-a side. Drygt! Tuffare igår, mer närkamp, högre tempo. Då får man ta till lite tvåfotsbrytningar ibland. Kommer det då en något yngre och betydligt tyngre man i full fart med bollen lite för långt ifrån sig så känns det mer när brytningen sätts in. För båda.. Förresten det var "betydligt" på bägge punkterna, både ålder och vikt. Trött under alla omständigheter.
 
Fru Syd är på seglats i Baltikum så Syd är "gräsänkling", vilket innebar pizzabeställning på väg hem från fotbollen. Kom sedan in i ett program som handlade om Madonnas dansare. Intressant visade det sig, beklämmande samtidigt. Har därefter ett svagt minne av att Aktuellt startade sedan vaknade jag till, strax efter att filmen "Caritos Way" med Al Pacino börjat. Och till min egen stora förvåning så lyckades jag se hela filmen. Bra - klar fyra! Sedan var klockan helt plötsligt 00.30 Och då kunde jag inte somna- sendrag, förstår inte, så fort jag la mig lite fel så blev det kramp i foten alternativt vaden, tårna eller höger lår. Ja, jag somnade så småningom och tänkte sova ute lite lördag morgon, och det gjorde jag! Till halv sex ungefär. Utsövd och pigg! Upp och hämtade tidningen, satte igång en tvättmaskin, in med gårdagens kvällstvätt i tumlaren, sedan morgontidning i sängen. Sedan vaknade jag igen vid typ åtta, jättetrött, totalt outsövd.
 
Som ni märker så är det inte mycket traditionellt "gräsänklingsliv" som levs, inte minst med tanke på att jag precis bakat en sockerkaka och strax skall dammsuga. Vad är det här för "gräsankling"??- man borde ju nyss ha kommit hem från nattsudd med GRABBARNA! Hö hö. Eller det kanske är mina fordomar??
Nej spänningen denna helg består av första omgången i Franska valet. Påverkan efter terrordådet där måntro? Sedan är det FA-Cup semifinaler! Sedan läser man förvånat att varje kontrakterad spelare i Leksand nu är väldigt revanschsugen, varför visade man inte det mot Mora när man hade chansen? Sedan får man klart för sig att attacken mot Borussia Dortmunds spelarbuss för någon vecka sedan inte var terror utan snörd girighet, någon/några hade köpt optioner på sänkt aktiekurs för klubben Borussia Dortmund. Bara det motiverar köp av aktier i BD. (Ursäkta ett ögonblick - jag skall bara känna om sockerkakan är klaaaar. Det var den).
 
Nu ni skall vi ta ut gräsänklingssvängarna en del. Nu djäklar! Vi skall spela Jeffrey Lee Pierce på hög volym! Hö, hö! Jättehögt och klockan är baaaara tio. Hög volym!
Ja visst ja jag skall ju dammsuga också....., en låt då i alla fall.
Undrar om jag stör grannarna?, dämpar lite, de kan ju sova än. Kan ju spela Per Gessle istället,  lite tyst.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0