Mer mat i fädrens spår

Syd James är utsatt för påtryckningar om sina kostvanor! Inte för att SJ frossar i chips och Swinging Steaks utan mer att det är för mycket müsli, yoghurt, gröt och för lite lagad mat. Nu är planen att köra cykelvasan (90 km) imorgon och då har vi inlett en ny trend; minst ett huvudmål, lagad mat, om dagen. Och detta innebar att Swinging Steaks kom upp på bordet. Det är rätt länge sedan men för rätt många år sedan var konsumtionen av Swinging Steaks rätt stor. Har varit i USA ett antal gånger men inte hittat några Swinging Steaks förrän nu egentligen, nu när maten kom på bordet så att säga.

Det är lovande så nu har jag beställt ett par portioner direkt ifrån US.

Så har beskrivs anrättningen enligt Wikipedia:

 

A five-man band out of Boston, MA, Swinging Steaks are among the originators of the roots rock/alternative country movement. Original band members are:

  • Tim Giovanniello - Vocals, Guitar, Lap Steel
  • Jamie Walker - Vocals, Guitar, Mandolin, Slide
  • Jim Gambino - Vocals, Piano, Organ
  • Paul Kochanski - Vocals, Electric and Upright Bass
  • Joe Donnelly - Vocals, Drums, Percussion

Jag var tvungen att använda Amazon för det var svårt även nu att hitta några skivor med gruppen ifråga. Vi vill ju ha Swinging Steaks i handen. Inte i någon liten MP3-fil eller Spotify-slinga. Och på tal om Spotify; alltjämt stora förluster. Men nu är det snart dags att använda våra pensionspengar och köpa Spotify inför en stundande börsintroduktion så att grundarna får en rejäl slant. Värnar musiken? Icke så utan här är det "money talks"– enbart, enligt SJ:s högst personliga, högst subjektiva och inte alls vetenskapligt underbyggda påståenden som vi dessutom är beredda att förneka, glömma, outsourca och dessutom be om ursäkt för.

Själv tänkte Syd koncentrera sig på att ta sig till målet i Mora, det är huvudmålet i helgen, sedan får man äta ett senare huvudmål. "Och jag har en plan för resten av veckan", säger Syd


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0