Snön ligger vit

i skidspåret och det hoppas vi att den skall göra även fortsättningsvis. Vi tar bestämt avstånd från plusgrader de närmaste månaderna säger Syd James´ talesman för väder- och klimatfrågor. Vi känner självklart oro över den globala uppvärmningen, enorma bränder i Kalifornien, torrt och blött om var annat. Därför är vi så glada när det är lite vinter då det skall vara vinter.
 
Annars så är det städdags igen, det ingår som en "rit" inför julen. Varför kastar man sig annars över dammsugaren och trasan när man kommer hem från jobbet? Igång med dammsugaren, ut med mattor, madrasser, ner med lakan i maskinen, upp med lakan ur en annan maskin, på med våttorkning och så när det är klart då skyndar man sig ut för ett litet träningspass. Och så in igen, på med dammsugaren ut med mattor, nu är det andra mattor och så helt plötsligt är klockan 21.05 och avspark mellan Everton - Swansea. Där dricker man sitt te, äter sin macka, nickar till en stund för att se komma in i andra andningen i anda halvlek om vi nu skall göra oss lite roliga i stavningen.
Det är riktigt njutbart att sitta där och titta på när tabellnian möter tabelljumbon, på Goodison i regn, en måndag, i England, med en bra kommentator.
 
Det här med bra kommentatorer är viktigt, Chris Härenstam är en kommentator som jag senast hörde kommentera en NHL.-match i lördags kväll, nejdå ni behöver inte oroa er, såg bara en period. Har lite svårt för den här Chris, allt är så fantastiskt fantastiskt. Senast var det en spelare som hade en "oerhört hög lägsta nivå" , hur låg är en låg nivå där den är oerhört hög? Lyssnar man när samme kommentator kommenterar damallsvenskan i fotboll är det ett under att inte svensk damfotboll utklassar allt motstånd.. Nåja det finns viktigare saker i världen som man hetsa upp sig över. Vi får väl se vad Leif GW hittar på ikväll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0