Nyheter i midsommartid

Det har vänt nu var det någon som påpekade häromdagen, nu går vi mot mörkare tider igen. Nåja vi har väl merparten av sommaren kvar får vi hoppas.
 
Frågan är om det vänt också för Dan Eliasson och svenska polisen? Från en vanligtvis mycket välunderrättad källa så är det inte fallet. Totalt missnöje och dålig organisation. Men Eliassons spin-doctors låter honom skriva insändare och plötsligt är det väldigt tydligt att vi har totala utanförområden i Sverige där fler polisanställda nu skall göra skillnad. Den välunderrättade källan tycker det är lite patetiskt när polisen nu försöker höja sin uppklarandeprocent genom att kolla körkort i de utsatta områdena. Här har vi ett brott, utgånget körkort, och vi tar personen direkt, böter och vips 100% uppklarning. Polisens insats på Drottninggatan räddade nog Eliasson ett tag till, säger källan. Att det funnits drygt 50 områden utanför polisens kontroll kunde ni, kära läsare, läsa om i denna spalt redan för ett par år sedan....som sagt, från en vanligtvis välunderättad källa..
 
Arbetsmarknaden går bra och nu skall det vända för alla som står långt ifrån arbetsmarknaden, nyanlända skall kunna ta 8 av 10 nya de jobben. En vanligtvis välunderrättad, annan än ovan, källa med god insyn i Arbetsförnedlingens inre arbete säger om detta: Jo tjena! Det vill vi nog se först! Arbetsförmedlingen har inte tid att förmedla jobb, säger källan.
 
Vad vänder i övrigt? Ja vi kan i alla fall berätta att Syd själv vänt örat mot ett par riktigt bra skivor som damp ner i veckan. Fleet Foxes senaste och Jason Isbell, sedan var det ett par till men de får vi berätta om senare. Seattle har en stark musikscen, ända sedan Jimi Henrix, Grunge och den nya musiken typ Fleet Foxes, Band of Horses, Mark Lanagan med flera. Det passar bra i midsommarnatten!
 
Idag skall för övrigt Syd et Co åka till Ornässtugan och höra om Gustavs bravader, det var också en kille som vände en gång i tiden, uppe där i Sälentrakten. Snabb skidrännare var han, Gustav, utan vare sig vallateam eller läppsalva.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0