Syd James har inga pengar på Malta men

Nya läckor om penningplaceringar och skatteplaceringar står just nu som spön i backen. Flera oroliga läsare har hört av sig och funderat över om Syd James placerar alla sina bloggintäkter på Malta. Svaret är nej, dels tar de inte emot mynt och dessutom har Syd istället investerat i svensk travsport.
 
Nu blev det inga pengar på Malta däremot verkar alla hästar ha blivit halta. Så här får ni direkt besked från travbanan;
 

Syd James häst fungerade tyvärr inte alls i travet. Vi har därför beslutat att det är dags att göra ett avslut med honom (hästen alltså, inte Syd James, red anm.). Den skada han (hästen igen, red.anm) fick i somras hämmar honom fortfarande och han kommer inte att bli bra under överskådlig tid.

Tyvärr täcker inte försäkringen den här typen av skada mer än för veterinärvård. Vi kan alltså inte få ett hans livförsäkringsvärde genom att han blir utdömd.

Därför kommer vi att försöka sälja honom antingen till en travamatör eller som ridhäst. Går inte det får han gå till slakt.

 

Då hade det ju varit bättre att skicka in några kronor till något skatteparadis som de andra gubbarna och gummorna gjort. Så här med facit i hand, alltså.

 

 Men vi får se det positivt, det kan bli Gustafskorv eller en

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0