Mick, Nick och Dick - en uppdatering 2017-11-06

Förförra veckan var det Rolling Stones med Mick Jagger i högform som Syd James beskådade, veckan som gick så var det Nick Cave and the Bad Seeds. Stones jättebra, Nick Cave, en fantastisk konsert och en spelning som etsar sig fast i minnet. Den kommer att leva kvar, precis som Neil Young i Dalhalla, Springsteen i Göteborg, Savoy Brown i London och Ulf Lundell på en julspelning på Cirkus för några år sedan.
Nick Cave är inte lätt, Syd skrev i en kommentar på Instagram att det var alltfrån en smekning till en total överkörning.
Det skaver, det är vemod och det är minst sagt omväxlande men det finns en stark själ i musiken. Att Nick Cave fick en "femma" i DN medan Mick fick en "etta" känns dock lite snett, Nick absolut en klar "femma" men Stones var defintivt på godkänd plus-nivå.
Jag botaniserad i skivsamlingen igår för att plocka fram alla Nick Cave som jag har och upptäckte då att jag till och med har några DVD som vi kan njuta av.
Annars har "#Me-too" kampanjen varit högaktuell, bra att detta lyfts fram. Nu var det en filmmogul som startade "racet" men som ni minnesgoda läsare kommer ihåg så var det inte länge sedan en f d känd minister var ute och viftade med sin "Dick" i opassande sammanhang. 
 
Lördagen stora glädjeämne var att Huddersfield slog Manchester United i Premier League! Har Syd gått och blivit Hudds-supporter, nej inte alls men "the Underdog" mina vänner "the Underdog".
 
Kära läsare tro inte att Syd James har insikt i allt (ja i och för sig, om man tänker efter så....:) ) men förra veckans prognos om att Leksand skulle byta tränare blev minst sagt snabbt uppfylld, det tog tre timmar....
Den här veckan kan vi meddela att Syds prognos är att West Hams tränare, Bilic´ ligger illa till. Jag gillar Bilic men nu har det gått illa igen. Jag skyller på stadionbyte och för höga mål i ägargruppen. West Ham är West ham och skulle så ha förblivit, på gamla arenan där West Ham var som Nick Cave, Det skavde, det var vemod och det var minst sagt omväxlande men det fanns en stark själ!
Back to the roots! 
 
Uppdatering idag, den 6 november, de dröjde lite längre än Leksand:
 
 
 
Ägna några minuter på klippen nedan! Är du jättestressad ta andra klippet med Nick Cave, dra fram till 3 minuter och njut därefter.
 
 

Kommentarer
Postat av: Leifsan

Var målen mindre på den gamla stadion. Ska du gå på Fleet Foxes förresten?

Svar: Ser så ut men... Jag har biljett till Fleet Foxes på måndagen. Skall du dit?
sydjamesrevue.blogg.se/hytterikmanagement

2017-10-22 @ 15:19:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0