Rolling Stones och Rolling off

Det var den 27:e gången som Stones spelade i Sverige, det var tredje gången som Syd såg dem, PO Tidholm i DN tyckte att Stones tappade relevansen redan 1981, ja i så fall var det synd att man missade dem i Nice 1976. Själv tyckte Syd att konserten var bra, minne för livet? nej inte egentligen, den där elektriska spänningen infinner sig inte riktigt även om jag upplevde denna konsert som den bästa av de tre. Hellacopters spelade innan, det är nog deras fel att jag fortfarande har lock och sus i ett öra. Eller också är jag bara trött, ingen bra idé att försöka lämna Friende Arena med bil. Om det var totalt kaos och var det värsta amatörismen vid insläppet så var inte utsläppet mycket bättre.
Friends är ju inte ny längre och ändå så är kringlogistiken fullständigt "off" - bedrövligt dåligt.
 
Lika bedrövligt dålig är Leksands inledning på hockeysäsongen.  Förlorade med 6-2 mot Tingsryd igår. Roger Melin fick sparken som tränare för Brynäs, Leksand kommer att göra samma sak. Frågan är bara när. Såg en insändare i lokaltidningen att "vi har sådana fantastiska spelare och ett kanonledarteam". Jaha?  Blir Roger Melin den röst Leksand behöver? Skulle inte bli helt chockad om det blir "lösningen". Jag blir bara trött.
 
Lika trött som jag blir på att följa fotbollsmatcher i TV 5, en match pågår 2x 45 minuter + eventuell tilläggstid. Sändningen pågick mellan 19.00- 00.00. Fem timmar, match 96 minuter, resten kvar till reklam och nio kommentatorers totalt ointressanta mellanprat och kommentarer. Hälften vore nog brukar man säga men inte ens det räcker, man kan plocka bort sju av dem och det skulle räcka mer än väl.
 
Att plocka bort sju av vagnarna på den tågurspårning som skedde i LA i denna vecka räcker dock inte. Här måste alla kvaddade vagnar bort för att en an Sveriges mest betydelsefulla exportleder skall kunna komma i drift igen. Ni kommer att få se några konstnärliga bilder från kraschen. Och Stones.
 
 
Stones kommer att fortsätta så länge Keith kan spela gitarr, sedan är det finito.
 
 
 
 
l
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0