Med hjälp av konsultbolag förklarar Syd det mesta

Det är valtider och då brukar ett till Syd James´närstående konsultbolag få ett rejält uppsving. Det är den internatioenella konsultbyrån "Hytt-Eriks Fiske- och Managementkonsult" med devisen "det är inte vilket fiske som helst utan röstfiske".
Vad händer imorgon om 14 dagar frågar sig vän av ordning. Då röstar vi säger Hytt-Erik, på ett parti och efter det kanske vi inte vet alls hur det blir. Något blir det i slutändan. Ungefär så klar är situationen just nu. Flera riksdagspersoner misstänker att de varit utsatta för utländska försök att kapa facebook och den vägen skapa osämja och sprida illasinnande rykten.
"Även jag", säger Hytt-Erik har varit utsatt för liknande attacker. Det var någon som hette "Loiita" som tyckte jag skulle skicka en slant, ja egentligen en Bitcoin, men några sådan hade jag inte i "pluskan" så dä blev inge".
 
Hur som helst inblandning från utlandet eller inte, det parlamentariska läget blir säkert lite knepigt och oroande, säger Hytt-Erik, liksom alla andra kommentatorer.
 
Turkiets valuta har seglat upp som ett orosmoment, det skyller man på sämre relationer med USA. Syd James kan dock avslöja den faktiska sanningen bakom fallet av värdet på den turkiska valutan "Lira".
 
Vad som inte är känt är att efterfrågan på valutan faktiskt har minskat och det hänger ihop med Jerry Williams tragiska bortgång. JW drev efterfrågan på Lira, se bildbevis nedan och när han gick bort så föll efterfrågan och som ni alla vet så följer den ekonomiska logiken mönstret, sjunker efterfrågan då får vi ett överskott och priset sjunker. Valutan Lira har sjunkit många procent och nu reas den till och med på nätet. Undra på att det knorras i bankerna runt om Europa som nu sitter med dåliga lån, igen. Det kan bli en klassisk grekisk tragedi i Turkiet.
 
JW drev efterfrågan på turkisk valuta:
 
 
Och som sagt nu rear man valutan på nätet:
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0