Så kom den då till slut!

kan Rikspolischefens avgång! Ni som följer Syd James vet att detta varit ett återkommande tema hos SJ. Den vanligtvis välunderrättade källan har varit säker på att detta skulle ske. Frågan har bara varit när det skulle ske. Nu har man väntat länge men inför valet i höst ville säkert inte den ansvarige ministern ha polischefen som ett blysänke runt halsen.
Nu fick Dan från ena dan till den andra andra ett annat uppdrag som generaldirektör för MSB. Hur länge kommer detta  förordnande att gälla?  Kommer Eliasson att avgå från detta? Detta tror Syds källa, avgång blir det och då har Dan tagit beslutet själv, vi får se.
Nu hånas f d rikspolischefen på polisens intranät (SJ har INTE tillgång till polisens intranät), det kan väl kännas lite onödigt att ge Dan skulden för allting. En svensk skidåkare misstänks för bloddoping. Rikspolischefen? Tveksam straff mellan Liverpool och Tottenham, vem blåste? Rikspolischefen? Nej ni ser själva det är ju inte rimligt! Men vi får väl höra vad Leif GW säger på tisdag. Han har ju inte direkt stått i främsta ledet i rikspolischefens hyllningskör så det blir nog en bister kommentar.
 
Annars så håller vintern sitt grepp; jättefint är det. Sedan blir det kanske väl mycket skottning uppe i Västernorrland där snötäcket nu ligger på dryga 170 cm. Men nu var det inte snötäcket som var dagens ämne utan rikspolischefen och snötillgången styr han inte (har dock inte kollat polisens intranät). Det blir nog bra med nya chefen från Säpo säger vår välunderättade poliskälla från en närbelägen en snöhög. Undercover normalt men nu när källan kravlar runt i snön ser det mer ut som en overcover agent!
 
Nu blir det te och macka! 43 km skidor i helgen måste kompenseras, återhämtning är ett ord vi fått lära oss. Ja det är nog bra, knappt 44 mil har vi nått så här långt och även om man inte tycker att man gör några superframsteg så är det ändå skillnad nu mot månadsskiftet november-december. Nej, och det kan bestämt dementeras. Ja jag tänker på den här nyheten i Uppdrag Granskning om att en fortfarande aktiv svensk skidåkare haft misstänkt höga blodvärden. Det är inte Syd! Nej, blodtrycket kan möjligen bli lite högt ibland när inte fastvallen blir rätt.......och då kan även ett s k kraftuttryck komma....
 
Klipp från Google:
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0