Utrecht, Holland i februari 2018 part 2

Det blev inte mycken tid till författande under vistelsen i Utrecht. Hade lite problem igår med inställda tåg mot van den Haag-hållet, och samma sak på Van Hoitenbuschseefahrengreatenhamn men det ordnade sig efter ett tag.
 
Nu har vi landat på Schipol och skall snart göra tvärtom, dvs flyga härifrån. Intensiva dagar i Utrecht, man TROR man skall få lite tid över och så blir, dvs väldigt lite tid över. Man lever i sin Houten-Utrecht omgivning, med lite transporter hit och dit så blir det inbokad tid mellan 7-19 och sedan skall det ätas lite och sedan skall man hinna gå hem och sova.
 
Vi har pratat en del viktiga saker under resan, vid middagarna, har vi avhandlat allt från religion, nord och syd även i Holland, mellan katoliker i syd och protestanter i norr. Ungefär som Mora IK och Leksands IF, det har vi också        avhandlat nämligen, när vi ändå var inne på religion.
Vi har avhandlat Kallas skidguld vilket gav ett klart överläge gentemot våra norska mässgrannar i lördags morse. Det var på lördagen det som sagt, på söndagen koncentrerade vi oss på fotboll istället, jajaja vi vet att norska herrarna vann. Jajaja vi vet att bäste svensk var 12;a. Tjat om det där OS hela tiden...
 
Som sagt det blir intensivt, varit mycket trevligt samtidigt och hade det inte varit med de här inställda tågen där på söndagen så hade man nog fått lite mer egen tid. Nu är flyget försenat och då är antagligen tåget i tid på Arlanda, Spännande blir det, hälsar Syd från den holländska landskapet. Lite snö skymtade imorse. Lite..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0