Syd ingen Ståhlman, men nästan

Jag kan bara notera att mina inlägg glesat ur det senaste halvåret. Sommaren har inte varit något undantag. 
Som jag misstänkte, vilket jag gör varje år, så gick maj, juni och juli fantastiskt fort. Swish och så är det mitten på augusti. Ja nu skall jag till mitt försvar säga att jag hjälpt en nära vän med inspelningar av sommarprogram. Och gräset växer. 
 
Fotbolls -EM och OS har klarats av. Diskus, stav och hästhoppning som toppar. Som en wanna-be information kan jag berätta att jag tillbringade många somrar och påskar hos Daniels Ståhls farmor och farfar i Föne, Hälsingland. Pappa Jan duktig i slägga och diskus och även undertecknad fick prova på slägga där på åkrarna. Hur långt jag kastade?; inte alls, jag var väl typ 12-13 och släggan vägde flera hundra kilo, kändes det som när man försökte rotera. Så man fick passa tårna, längre blev det inte i slägga. Diskusen hivades iväg lite bättre, men efter tre kast var handleden helt paj, det minns jag än idag.
Annars var min plan att jag nu skulle ha börjat med veteranfriidrott, där ingår inte slägga.... Nu blev det inte så eftersom en krånglade höft satte stopp för den lilla aktivieten, Sjukamp hade jag tänkt mig men är nu ändå tacksam att jag känner mig helt återställd efter höftoperation och rehab.
 
Min andra plan var att jag skulle ha startat mitt rockband, nu fick min gitarrlärare en stroke för rätt måmga år sedan och då kom jag av mig. Gitarrerna knappt stämda. Jag var/är väl ingen supergitarrist men lite bättre än slägga är det väl i alla fall.
 
Min tredje plan, ja det är väl just det, jag måste hitta nästa projekt. Krigsfortograf? Nej det är nog inte rätt.
Lugna sig och ta det lite lugnt? Nej det är ungefär som med släggan, går dåligt.
 
Men jag skall skriva lite mer igen. Och Premier League har startat.
 
Och vet ni, jag har ända sedan jag var i 11,5 års åldern absolut haft för mig att jag såg The Hollies i Fagersta Folkets Park, Nu, i senaste numret av den engelska musiktidningen MOJO, bekräftas detta. Där står att Hollies gjorde en kort Sverigeturné och spelade i two "folkparks" per evening. Det ni,  är viktigt att veta...
 

RSS 2.0