Efter tre veckor in i januari

Så har det gått att åka skidor ett tag igen, det krävs dock konstsnö i botten för det naturliga snötäcket är för tunt. För ett år sedan, ganska exakt, satt den nya höftleden på plats, då kändes skidåkningen långt borta när man kravlade sig ur sängen, två kryckor, sittdyna och toaförhöjare. Ja inte kände man sig som någon "hunk" direkt.
Det gör jag å andra sidan inte nu heller säger Syd i en kommentar. Men i veckan passerades de första 10 milen på skidor så det känns bra.
 
Skidor följer vi nu via långloppscupen med Ida Dahl som imponerar. Sedan är det lite enahanda att se konstant stakning istället för vacker diagonal. Läste f ö att Dagens Nyheters sportkommentator tyckte lika.
På tal om Dagens Nyheter så visste jag inte att nyss bortgångne Förintelseberättaren Emerich Roths hela familj jobbade på DN.
Nyheterna förmedlade igår: Emerich Roth har gått bort uppger att hans familj på Dagens Nyheter. Inte Dagen Nyheters hemsida, eller liknande utan på DN. Jag jobbar på DN, Aftonbladet. Expresen eller vad det nu må vara.
 
Så kan det vara med småsaker i ordvalen precis som jag nyss hörde en kommentator på "Studio Padel" att matchen de såg "har urartad sig till en riktig thriller". Måste alltså vara något riktigt negativt, Om matcher artar sig till att bli spännande/thrillers är det ju positivt. Men här urartar sig matchen...
 
Min skidåkning urartar sig till att bli helt okej....
 
Meat Loaf avled i veckan. Jag var ingen jätteanhängare av hans och Steinmans bombastiska, lite pompösa rock men skivan "Bat out of hell" är riktigt riktigt bra. Än.
 
För många år sedan fick jag lära mig av Randy att lyssna på den bakomliggande konversationen i låten......  där kan ni lyssna på och fundera på om det blev någon "home-run" i slutändan. (Samtidigt kan ni fundera på varför Syd blir så väldigt irriterad när West Han förlorar mot Man U i 93:e minuten, det var tur att jag var på skidtur just då).
 

RSS 2.0