Inte extas men ganska trevligt ändå, men sedan avtog det..

Ganska trevligt har det varit. Vi kan börja med förra söndag kväll då jag fick ett mail från Reverbnation om nya band, Spännande, och efter så mycket lyssnande hit och dit att fru Syd började fundera på om helt fastnat i musikens värld så skickade jag iväg några "like" på Facebook. Vi var 37 som gillade något band, 121 något annat, 14 ett tredje. inte fler än att man kände sig utvald. Inte blev det sämre av att man snabbt fick en personlig kommentar efter att man "Like-at" på FB...... där någon i bandet tackade för att man blvit fan.
 

Andrew   Mann and Mantra a Rock Artist   from Maleny, QLD, AU   said:

"Ok   Syd will do and thx for the support!! All the best..."

 
 
Måndag kväll, såsongens mest underhållande match i Premier League?: Swansea-Liverpool. Jag älskar när the Underdog kommer upp, inte bara kämpar utan dominerar och när känslorna finns där på riktigt. Och då utesluter vi alla "pussa-på-nya-klubbmärket-när-jag nyss-bytt-klubb-och-fått-18 miljoner-i påökt-gester".
 
Tisdag gick Kristian Gidlund bort vilket la locket på.
 
Sedan var det Champions League och en ny underdog i form av Basel som spöade Chelsea, mitt Chelsea och ändå var jag lite nöjd.
 
The Guardian

An aimless Chelsea failed to threaten despite a host of attacking players and were hit by Basel on the break

 
En ny dag kom och med den kom mina nya CD från USA. Det är svårt att matcha $7,99 x 6,80 SEK för en ny CD, och bra var de också, allihopa! Jättenöjd och ännu mera nöjd blev man när Leksand började rada upp segrar, man vann till och med rättvist till slut. Oj så viktig segern mot Örebro var!
 
Sedan fick man vänta någon dag på upplösningen av Broadchurch och sedan var det söndag igen och man insåg att en ny arbetsvecka låg framför en och då får man vänta på nya CD igen, och på Leksand och besikta bilen och fundera på om man kan övertyga fru Syd om att den här nya Clash-boxen är värd att investera i, ja, kanske det sa fru Syd, Johnny Cash var ju ganska bra. Ja det var lite sent när jag lyfte frågan, och lite slarvig med uttalet var jag kanske......
 
 
Inte Cash! (Vars American recordings är värda att lyssna på, varenda en)
 
 
 
 

 


Broadchurch....

..börjar närma sig slutet, ännu en engelsk kriminalserie som får högsta betyg. Även om en timme film på TV 4 tar nästan det dubbla att se så är det värt det! Man kan ju göra så mycket annat under reklampauserna, jogga t ex eller koka te, eller lyssna på musik, läsa DN eller till och med borsta tänderna.
 
Det påminner mig om mig själv får några år sedan när jag en sen kväll åkte till Skåne där det hann bli natt innan jag hann ner och här gällde det att vinna sömntid. Norr om Markaryd kom jag på att om jag borstar tänderna medan jag kör så spar jag en sådär 5-6 minuter ner jag kommer fram. Jag var jättetrött och jag tänkte att jag spar inte bara tid, jag kanske piggnar till också.
 
Jaja, tandborstningen gick bra och jag tror jag blev lite piggare, jag blev definitivt piggare när jag skulle spotta ut tandkrämen där på E 4:an i 109 km i timmen (110 fartgräns..). Det blåser mycket när man möter vinden i 109 km:s fart.  Spotta i motvind har aldrig varit någon bra gren, får någon.
 
Mörka kläder blir aldrig riktigt sig lika och hur det kunde bli SÅ mycket tandkrämsskum inne i bilen, och på sidorna av bilen är svårt att förstå. Ja så har går tankarna iväg när man skall se på en engelsk" krimmare" på TV 4.
 
Jag brukar tjata om en del saker och serien "Änkorna" brukar jag tjata om. den vara lika bra den.
 
 
 
 

Höj säkerheten kring Obama säger SÄPO-källa* som Syd talat med

* Mycket hemlig
 
Hur som helst så har Syd fått uppgifter om att SÄPO krävt betydligt strängare säkerhet kring president Obamas besök än vad som hittills framkommit i media. "It will take the Stockholmers with a big surprise", säger vår SÄPO-källa som f n enbart pratar engelska, och bär solglasögonen dygnet runt. "Infra-red", säger källan.
 
Enligt källan (igen) så kräver SÄPO;
 
 • att ALL båttrafik väster om Åland, söder om Bjuröklubb och norr om Fårö flyttas österut, Birka Cruisers dansbåt undantagen
 • Mälaren töms eller stängs av öster om Strängnäs kyrka ( SÄPO och miljödepartementet är inte överens ännu)
 • det räcker inte med att svetsa igen brunnslocken, säger SÄPO, alla toalock i centrala Stockholm svetsas också igen från midnatt 3 september till 16.00 5 september, man kan aldrig vara nog försiktig och "shit happens", som källan säger
 • centrala Malmö stängs av, tänk på alla oroligheter och skott som avlossats där. Men man kan ju ända tycka det är lite överdrivet!! Overdrive? No way! No risks! säger källan, lite dålig engelska där. (Han kör lite svengelska ibland när han blir lite ivrig)
 • E4, E18 stängs av, exakt sträcka annonseras först i efterhand för att inte avslöja rutten
 • SJ.s fjärrtåg påverkas inte, de kommer ändå inte att hinna fram i tid 
 • alla busar bussas ut till en särskild busterminal norr om Södermalm
 • inga bilar får parkeras

ett ögonblick jag får ett Twitter från min källa,

 • jaha, inga bilar får parkeras längs kortegevägen skall det vara.
 • vi skall också skapa andra nyheter, "disinformation!" säger SÄPO-källan, disinformation som tar bort uppmärksamheten från Obama, vi kan t ex säga att Madeleine (kungens dotter) skall få barn, att Nokia säljer sina mobiltelefoner till Microsoft, eller att  Hamrén får sluta som förbundskapten om Sverige bara tar en poäng på kommande två matcher eller något annat lika skakande
 • sedan kommer Air Force 1 att få flyga över Stockholm medan andra plan hänvisas till Copenhagen eller Skavsta säger källan.

Ja det är en hel del som vi tänkt ut säger källan. 

 

Ett klipp ur Västerbottenkuriren:

 
 

RSS 2.0