Inte extas men ganska trevligt ändå, men sedan avtog det..

Ganska trevligt har det varit. Vi kan börja med förra söndag kväll då jag fick ett mail från Reverbnation om nya band, Spännande, och efter så mycket lyssnande hit och dit att fru Syd började fundera på om helt fastnat i musikens värld så skickade jag iväg några "like" på Facebook. Vi var 37 som gillade något band, 121 något annat, 14 ett tredje. inte fler än att man kände sig utvald. Inte blev det sämre av att man snabbt fick en personlig kommentar efter att man "Like-at" på FB...... där någon i bandet tackade för att man blvit fan.
 

Andrew   Mann and Mantra a Rock Artist   from Maleny, QLD, AU   said:

"Ok   Syd will do and thx for the support!! All the best..."

 
 
Måndag kväll, såsongens mest underhållande match i Premier League?: Swansea-Liverpool. Jag älskar när the Underdog kommer upp, inte bara kämpar utan dominerar och när känslorna finns där på riktigt. Och då utesluter vi alla "pussa-på-nya-klubbmärket-när-jag nyss-bytt-klubb-och-fått-18 miljoner-i påökt-gester".
 
Tisdag gick Kristian Gidlund bort vilket la locket på.
 
Sedan var det Champions League och en ny underdog i form av Basel som spöade Chelsea, mitt Chelsea och ändå var jag lite nöjd.
 
The Guardian

An aimless Chelsea failed to threaten despite a host of attacking players and were hit by Basel on the break

 
En ny dag kom och med den kom mina nya CD från USA. Det är svårt att matcha $7,99 x 6,80 SEK för en ny CD, och bra var de också, allihopa! Jättenöjd och ännu mera nöjd blev man när Leksand började rada upp segrar, man vann till och med rättvist till slut. Oj så viktig segern mot Örebro var!
 
Sedan fick man vänta någon dag på upplösningen av Broadchurch och sedan var det söndag igen och man insåg att en ny arbetsvecka låg framför en och då får man vänta på nya CD igen, och på Leksand och besikta bilen och fundera på om man kan övertyga fru Syd om att den här nya Clash-boxen är värd att investera i, ja, kanske det sa fru Syd, Johnny Cash var ju ganska bra. Ja det var lite sent när jag lyfte frågan, och lite slarvig med uttalet var jag kanske......
 
 
Inte Cash! (Vars American recordings är värda att lyssna på, varenda en)
 
 
 
 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0