Mycket bleknar i jämförelse

Så slog då terrorn till på Drottninggatan! Fasansfullt men tyvärr inte oväntat säger Syd James säkerhetspolitiske talesman Security James i en kommentar. Än så länge spekuleras i alla medier om vem, varför och kopplingar hit och dit. Vi får vänta och se.
Det är ingen dum idé att hålla sig till fakta. Även om det nu är en chockerande händelse så behöver man kanske inte intervjua varenda människa som var i Stockholm i fredags, alternativt tänkt vara i Stockholm i fredags och dessutom att alla hade tänkt vara på Drottninggatan just den här tiden. Begrunda istället för att spekulera och låt oss slippa "ögonvittnen" som befann sig i någon provhytt 823 meter från Drottninggatan just den här dagen.
 
Sett i perspektivet av gårdagen bleknar Leksands misslyckande snabbt bort. Dessutom är det så att ingenting så snabbt blir historia som just idrottshändelser. Tack och lov!
 
Om man pratar mycket om terrorn i Stockholm just nu så var det en annan kille som var i Stockholm förra helgen och som var väldigt tyst;  Bob Dylan. Han sjöng bra, 21 låtar, tog några danssteg sedan var det klart. Inte ett enda ord förutom låttexterna under konserten.
 
För övrigt kan vi berätta att Syd själv varit i Grängesberg och spelat fotboll ett par fredagskvällar. Svettdrivande och Grängesnostalgi, båda känns bra!
 
För övrigt en gång till så kan vi också berätta att årets sommar-CD redan är i stort sett klar. Jul-CD:n varar ju till påska så det är väl rätt naturligt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0